Inaktiv platsannons

Quality Engineer - Kimstad

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Lantmännen Oats AB
Sista ansökningsdag: 2019-06-20

Är du en driven och engagerad laboratorieingenjör med öga för god service och hög kvalitet? Bli en del av Lantmännnen Oats Quality team i Kimstad!

Det här kommer du göra

Som Quality Engineer kommer du att utföra och säkerställa kemiska, fysikaliska och mikrobiologiska livsmedelsanalyser innefattande hela produktionskedjan. Tillsammans med kollegor kommer du att driva rotorsaksanalyser i syfte att säkerställa och förbättra kvalitén på våra produkter. I nära samarbete med Quality Manager kommer du att delta i interna och externa kvalitetsrevisioner och redovisa och rapportera analysresultat. I rollen ingår det att aktivt bidra till förbättringsarbete och utveckling inom kvalitetsområdet.

I rollen kommer du även att agera ersättare för Quality Manager vid dennes frånvaro. Då vår Quality Manager närmar sig pension ser vi på sikt att du kan axla rollen som ledare för kvalitetsteamet. Tidigare erfarenhet av ledarskap är därför meriterande. Som Quality Engineer rapporterar du till Lantmännen Oats VD i Kimstad.

Det här är vad du behöver för att lyckas

Du har:

  • En universitets- eller högskoleutbildning inom kemi, mikrobiologi eller motsvarande
  • 5 års arbetslivserfarenhet av laboratoriearbete inom industri, gärna inom livsmedelsområdet
  • Erfarenhet av GMP-standarder (FSSC 22000, EFISC, HACCP), BRC och ISO 9001-standarder är meriterande
  • Erfarenhet av ledarskap och personalansvar är meriterande

Du är:

  • Duktig på att kommunicera med förmåga att bygga upp goda relationer med interna kollegor, kundservice- och försäljningsteam
  • Lösningsorienterad och tar initiativ och ansvar i ditt arbete
  • Flytande i svenska och engelska

Du delar även våra värderingar Öppenhet, Helhetssyn och Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi kan erbjuda

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

 

Hur du ansöker

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kimstad
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kimstad | Lantbruk | Deltidsjobb