Inaktiv platsannons

iOS-utvecklare i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och bygga morgondagens tv-landskap i ett av Sveriges största kommersiella mediehus?

Vi är just nu mitt inne i den största transformationen sedan reklam-tv kom till Sverige. En ny marknad håller på att växa fram där internationella och inhemska aktörer är med och formar landskapet. Vi söker dig som vill vara med och göra TV4 Play och C More till bäst i klassen i streamingvärlden.

Jobba tillsammans med kunniga kollegor

Vi är ett team på åtta personer med hög kompetens där vi gärna vill dela med oss av våra erfarenheter till varandra. Vi jobbar med tekniker och plattformar som Swift, GraphQl, Xcode, Jenkins, git, REST-API:er, streamingprotokoll som HLS och Mpeg DASH, CDN-leverans, Ad Insertion och diverse tredjepartsbibliotek inom exempelvis Analytics.

Utveckla på flera olika plattformar

Hos oss får du vara med och utveckla fyra olika appar; TV4 Play och C More för både iOS och tvOS. En av våra största utmaningar är att vi måste hålla ett högt tempo utan att för den delen dra ner på kvaliteten. Våra tjänster utsätts ofta för högt tryck under kort period, tänk Idolfinal (alla vill in samtidigt), vilket också leder till roliga utmaningar när det kommer till hög last.

Är det något vi måste bli bättre på är det tester, så är det något som du är intresserad av är det ett stort plus :)

Bidra till det ständigt pågående förbättringsarbetet.

Samarbete i form av diskussioner är vanligt för att lära av varandra. Här blir du en del av vårt team där alla får komma till tals. Vi som arbetar här går gärna på meetups och konferenser för att hålla oss uppdaterade på ny teknologi och få inspiration i det dagliga arbetet.

Är du den som håller dig uppdaterad om modern teknik och trender inom branschen med en vilja att lära dig nytt och lära ut till andra? Berätta det gärna för oss!

Hos oss får du goda förutsättningar att balansera arbets- och privatliv. Vi sitter i nyrenoverade lokaler och vi har bl.a en egen friskvårdavdelning med gym samt träningsklasser.

Praktiskt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med placering i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten, välkommen att kontakta:
Sebastian Holmqvist, teamchef iOS,

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde, för fackliga frågor vänligen mejla: unionen@tv4.se

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill. Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej