Inaktiv platsannons

Platschef i Solna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Solna

Är du en erfaren arbetsledare redo att ta nästa kliv och bli platschef?

Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Peab Anläggning befinner sig i en expansiv fas och vi söker nu dig som är en erfaren arbetsledare och söker utvecklingsmöjligheter som platschef.

Om tjänsten

Som platschef på Peab Anläggning i Stockholm arbetar du självständigt med att driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong i storleksordningen 5-80 mkr. Platschefen har ansvaret för den dagliga planeringen, produktionen, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter där du har stor påverkan i hur du driver ditt projekt. För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ett stort eget ansvar. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår. Produktionen kommer att vara i Stockholm med omnejd och till ditt stöd finns arbetschef, stab, kalkyl mm stationerade i Solna.
Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning och relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av att ha arbetat på ett anläggnings- och entreprenadföretag och har minst 5 års erfarenhet som arbetsledare. Som person har du goda ledaregenskaper, är driven och tycker om problemlösning. Du har en stark entreprenörsanda samtidigt som du är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta mot högt uppsatta mål. Vidare besitter du goda ekonomiska kunskaper och behärskar svenska i tal och skrift obehindrat. För tjänsten krävs B-körkort. Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-30

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)