Inaktiv platsannons

Kategorichef Hälsa & Välmående i Stockholm - Torsplan

Om tjänsten

Dagab inköp & logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid. 

Bli en av oss

Tjänsten tillhör Affärsområdet Märkesvaror inom Dagab Inköp & Logistik. Vi arbetar med att skapa ett attraktivt och konkurrenskraftigt sortiment utifrån våra olika försäljningskanaler och varumärken. Vi arbetar med sortimentsplanering och inköp för att optimera försäljning samt minska kostnader inom hela värdekedjan.

Till Märkesvaror tillhör Kategoriområdena Speceri & Frys, Drycker, Snacks & Konfektyr, Non Food, Hälsa & Välmående samt Mejeri, Ost, Ägg & Bröd.

Inom Hälsa & Välmående ansvarar vi både för delsortiment inom dagligvaruhandeln och för egenvårdssortiment hos nätapoteket apohem.se.

Vi söker nu en kategorichef med ansvar för kroppsvård inom dagligvaruhandeln och för ett urval av kategorierna på apohem.se.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av att driva och utveckla kategorin och sortimentet i linje med Axfoods övergripande affärsstrategi. Du ansvarar för kalkyler, förhandlingar och avtal med leverantörer samt har budgetansvar för kostnader och intäkter inom kategorin. Du genomför sortimentsrevideringar och ansvarar för att revideringsprocessen efterföljs. För att lyckas i rollen behöver du ha ett välfungerande och nära samarbete med flera funktioner inom verksamheten både internt och externt.

Kroppsvård står inför en transformering inom dagligvaruhandeln med branschglidning och ökad konkurrens vilket ställer krav på din förmåga att förändra och leda vår verksamhet utifrån detta.

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi, inköp, logistik eller motsvarande erfarenhet. Du har flera års erfarenhet från arbete med liknande arbetsuppgifter och har gedigen erfarenhet av förhandling, avtal och leverantörsarbete. Goda kunskaper om dagligvaruhandeln/apoteksmarknaden/e-handel och ett starkt intresse för daglig-/apoteksvaror i kombination med ett gott affärssinne är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.  

Som person är du driven, resultatinriktad och initiativrik. Du är kommunikativ och du bygger goda och långsiktiga relationer. Du arbetar strukturerat och lösningsorienterat och trivs med att arbeta och verka inom en dynamisk och föränderlig verksamhet.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm - Torsplan
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb