Inaktiv platsannons

Eventpersonal, Maskot Eko Örebro

Om tjänsten

Eventpersonal, Maskot  
 
Är du Nallvin på Örebro Hockeys hemmamatcher?

Eko Örebro är en destination för glädjefull shopping för hela familjen!

Nu söker vi två positiva och gärna spralliga personer som kommer vara Nallvin i samband med externt event. Med mycket energi och glädje kommer du att representera EKO i vårt kommande samarbete med Örebro Hockey. Uppgiften är att vara maskot på alla hemmamatcher under kommande säsong.

 

Vi tror att du kommer trivas bäst med tjänsten om du är lite galen, gillar att showa och vara i centrum. Har du dessutom ett hockeyintresse blir jobbet ännu roligare.

I arbetsuppgifterna ingår att vara bland publiken, på läktarna och att göra entré på isen tillsammans med Örebro Hockeys maskot.

 

Du bör vara säker på skridskor och vara mellan 160 – 190 cm lång. Som person är du punktlig och har förmågan att planera ditt uppdrag så att du är i rätt tid på rätt plats. Det är ett nystartat samarbete så vi vet inte i nuläget vart uppdraget leder.

Du arbetar självständigt och kommer ha direktkontakt med Örebro Hockey.

 

 

Tjänsten

Tjänsten är en säsongsanställning som varar under hockey-säsongen. Start september 2019.

26 hemmamatcher spelas under säsongen.

 

Detta är EKO:

På Eko vill vi att det både ska vara roligt och enkelt att shoppa. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid med fokus på hemmet. Vi är till för alla som älskar att shoppa kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet oavsett om man vill shoppa till sig själv, sin familj eller sitt hem. Handla billigt kan alla göra. Handla ekonomiskt görs på Eko!

 

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den  28 Juli 2019 !

 

Ansökan tas endast emot via länken nedan

 

 

 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av jobb
Kontor / Administration , Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej