Inaktiv platsannons

Produktspecialist/Key Account Manager – väganläggningsmaskiner i Eskilstuna

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Swecon
Sista ansökningsdag: 2019-07-21
Plats: Eskilstuna

Vår ”Key Account affär” växer och utvecklas. Har du en gedigen teknisk erfarenhet, gillar att göra affärer och har erfarenhet av maskinförsäljning? Vill du vara med och bygga vidare på Swecons affär för stora strategiska kunder i Sverige? Då kan du vara den vi söker!

Till vårt huvudkontor i Eskilstuna söker vi ytterligare en driven Produktspecialist/Key Account Manager till produktsegment väganläggningsmaskiner.

I denna kombinerande roll är du både en drivande produktspecialist och affärsman/kvinna som ser nya utmaningar och möjligheter på en växande marknad. Du kommer att ansvara för utvecklingen av affärer på förmarknaden till våra största kunder, aktivt delta i kundaktiviteter samt utforma anbud både vad gäller komplex teknisk och kommersiell karaktär.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda, driva och ansvara för affären och den övergripande planeringen för produktsegmentet väganläggningsmaskiner bestående av asfaltsläggare och vältar.
  • Offerera maskiner, ansvara för serviceplanering.
  • Skapa specifikationer på respektive maskin i vårt system/säljverktyg. 
  • Planera och schemalägga demonstrationer av asfaltläggare till våra key account kunder.
  • Koordinera & leda möten med kunder, Volvo CE, internt samt även med tillverkande fabrik.

Vi söker dig som vill arbeta i ett företag som präglas av teknik, affärsmannaskap och där ärlighet, respekt och glädje är viktiga ledord. Rollen som Produktspecialist/Key Account Manager hos oss på Swecon kommer kräva hårt arbete samt stark egen initiativkraft och uthållighet för att nå uppsatta mål. Vi söker efter dig som är en senior produktspecialist och van att arbeta med komplex teknik och större affärer samt har tidigare erfarenhet inom anläggningsbranschen. Du har goda IT kunskaper samt Microsoft Office. Det är meriterande om du har erfarenhet av avtal, kalkylering och finansiering.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Lantbruk | Deltidsjobb