Inaktiv platsannons

Servicetekniker Jönköping

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

Division/företag: Swecon
Sista ansökningsdag: 2019-06-23
Plats: Jönköping

Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker för omgående anställning till vår anläggning i Jönköping!

Vi söker nu en erfaren, driven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är utförande av servicearbete och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner både på fält och i verkstad. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer som utförs på plats hos kunden eller på vår anläggning. Du kommer vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten och  vi kvalitetssäkrar utförda arbeten via ”egen kontroller” .

Vi tror att du har erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon, god kännedom och erfarenhet av el, teknik och hydraulik. Som person är du strukturerad, disciplinerad, effektiv och serviceinriktad samt har ett förtroendeingivande uppträdande mot våra kunder. Det krävs även att du har goda datakunskaper och behärskar svenska i såväl tal som skrift samt innehar körkort. Goda kunskaper i engelska är meriterande liksom erfarenhet av Volvos anläggningsmaskiner. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är den 23 juni.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Lantbruk | Deltidsjobb