Inaktiv platsannons

IT Systemutvecklare i Solna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

IT Systemutvecklare

Sökes till Solna

Vi söker nu till IT avdelningen inom Peab Support en junior IT-systemutvecklare. Du kommer att ingå i ett team med ca 20 kollegor där ni tillsammans tar ansvar för Peab koncernens integrationer och självservice funktioner.

I dina arbetsuppgifter kommer att ingå:

  • Stöd vid utveckling av verksamhetssystem
  • Bistå med kompetens och kunskap om hur Peab bygger system
  • Kompetensstöd vid upphandling av utvecklingstjänster
  • Implementera, testa, analysera system utifrån krav från verksamheten
  • Ansvar för att de tekniska lösningar följer de regelverk som finns för integrationscentrat avseende arkitektur, design, teknikval, implementation och dokumentation
  • Bidra aktivt i vårt löpande förbättringsarbete och säkerställa att vi ligger i framkant både vad gäller teknik och process.

Vi söker dig som har 1-3 års erfarenhet från branschen och har arbetat i en liknande roll. Du har god kunskap om programmeringsspråk, ramverk, verktyg och utvecklingsmiljöer som exempelvis GIT/TFVC, .Net, Angular, Bootstrap eller Material.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-07-04

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)