Inaktiv platsannons

1,5 lärartjänst i Solna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

1,5 lärartjänst

Sökes till Solna

Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Malmö, Solna och Göteborg. Vi utbildar idag ca 400 ungdomar och erbjuder sedan 2006 Bygg- och anläggningsprogrammet för behöriga och Introduktionsprogram för icke behöriga elever.

Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell där verklighetsbaserat lärande, ett aktivt värdegrundsarbete, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering är de fyra grundprinciperna. Utvärderingar baserade på både kvalitativa och kvantitativa resultat visar att modellen hittills varit mycket framgångsrik. Peabskolan är en fristående skola och tillämpar ferietjänst.

Denna enhet befinner sig i Hagalund och omfattar idag 68 elever. Därmed har vi ett mycket nära samarbete med varje elev.

Vi söker flera ämneskombinationer vilket totalt motsvarande en och en halv tjänst. För dig som är lärare i matematik, engelska, svenska, idrott och hälsa, samhällskunskap och/eller historia kan vi erbjuda en tillsvidareanställning med tillträde 12 augusti, på hel- eller deltid beroende på ämneskombination. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat tematiskt samt om du har arbetat med elever på yrkesprogram.

Du är nytänkande, utvecklingsinriktad och som tycker att det är utmanande att vara delaktig i pedagogiskt utvecklingsarbete. Vi arbetar kurs- och ämnesintegrerat, vilket förutsätter ett stort mått av flexibilitet och uppfinningsrikedom hos alla medarbetare. Vi söker dig som har ett stort engagemang för elever och som dessutom kan vara en god ambassadör för den pedagogik som vår verksamhet bygger på.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 9 augusti.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-09

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)