Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare

Sökes till Stockholm

I rollen som Arbetsledare hos oss driver du egna, mindre projekt från planering, ritningsläsning och arbetsledning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål och får möjligheten att driva arbetet med duktiga och engagerade yrkesarbetare. Du biträder platscheferna med ledning av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning.

Tjänsten innebär många kontaktytor där du har dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer och ett ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus. Vi söker dig som är driven och engagerad. Meriterande om du har erfarenhet av en arbetsledande position.

Du rapporterar till Arbetschef.

Som person är du prestigelös, kan fatta beslut och har ett gott affärsmannaskap. Du har inga problem att kavla upp ärmarna för att gå in och stötta om så krävs. Vidare är du självgående och har god datorvana.

Du tycker om problemlösning och är en lagspelare som trivs med teamarbete, har lätt för att prioritera, planera och arbeta strukturerat.

Körkort är ett krav.

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-06-30

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)