Inaktiv platsannons

Flexibla driftledare i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Flexibla driftledare

Vi är en av de största aktörerna i landet inom oförädlade- och förädlade biobränslen och vi har en tydlig tillväxtstrategi – vill du hänga med oss på den spännande resan? Nu söker vi ytterligare två driftledare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Affärsområde Förnybar energi utvecklar och producerar förädlade och oförädlade skogsbaserade biobränslen. Vi utvecklar även produkter inom nästa generations biodrivmedel och gröna kemikalier samt utvecklar SCAs vindkraftstillgångar. Vår uppgift på avdelningen för Bioenergi är att skapa värde på biprodukterna från våra sågverk och våra skogar, samt säkerställa att vi har råvara för kommande satsningar inom biodrivmedel och gröna kemikalier. Som driftledare är du koordinatorn för vår produktion av skogsbränslen samt biprodukter från sågverk och från våra kunder. Rollen innefattar bland annat upparbetning av biobränsle, logistik och kontakter med entreprenörer och kunder. Du har ett nära samarbete med teamet av driftledare och produktionschefen för skogsbränslen. En av driftledarna vi söker kommer att förstärka region syd, vilket omfattar Jämtland och Västernorrland. Placeringsort för den tjänsten är Sundsvall.  Även region nord, Västerbotten och Norrbotten söker en driftledare och stationering för den tjänsten är enligt överenskommelse inom regionen.

Vem är du?

Som person har du ett strukturerat arbetssätt, är flexibel och trivs med att arbeta med en mix av produktion, logistik och kundfrågor där kund och kvalitet är i fokus. Du är en samarbetsorienterad person som har lätt att skapa och bibehålla goda relationer. Vi vill att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; respekt, högklassighet och ansvar. Formellt ser vi gärna att du har högskoleutbildning eller motsvarande inom skog eller så har du skaffat dig motsvarande kunskaper genom erfarenheter från arbetslivet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbeten med logistik, biobränslen från skog och sågverk. Har du god erfarenhet av att arbeta i skogliga administrativa system är det en stor fördel för oss.  

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett fritt arbete där du själv kan påverka i mycket stor utsträckning. Det vi har gemensamt är vår tydliga målbild och tillväxtstrategi. Du kommer att jobba tillsammans med kollegor som är drivna men som samtidigt gillar att ha kul på jobbet. Inom Förnybar energi ansvarar vi bland annat för att försörja egen industri med råvara (biobränslen), sälja biprodukter från egen industri till externa kunder samt vidareförädla till pellets, samt jobba med hållbara framtidslösningar för effektivt utnyttjande av restprodukter från skog och industri. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)