Inaktiv platsannons

Kundansvarig Företag i Visby

Om tjänsten

Om jobbet

Välkommen med din ansökan som kundansvarig Företag Gotland, med placering i Visby. Du kommer att ansvara för att utveckla och vårda din egen kundbas som till största del består av små- och medelstora företag samt ha utrymme för att aktivt arbeta med prospektbearbetning. För att lyckas med uppdraget behöver du prioritera affärsmässighet, lönsamhet och kundnöjdhet.

Kontor Gotland ansvarar för att erbjuda kvalificerad rådgivning och service till ca 30 000 privatkunder och ca 4 500 företagskunder. Vi är 25 medarbetare och verksamheten bedrivs vid kontoren i Hemse och Visby som i sin tur ingår i starka kontoret Gotland.

Som Kundansvarig ansvarar du för kundnöjdhet, lönsamhet och risk i din egen kundbas. Du ingår i ett företagsteam med 10 medarbetare. Tillsammans med Kundstöd och specialister erbjuder du kompetens och service som kunden uppskattar och anser är värdeskapande. Du har ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap som du använder för att utveckla din kundbas och proaktivt prospektera nya kunder.

Arbetsområden/ansvar:

  • Tillsammans med kunden ta fram en finansiell handlingsplan för hur dennes ekonomi ska växa
  • Ge finansiell rådgivning och eventuellt skräddarsy mer komplexa affärsupplägg, inklusive KYC/AML
  • Skapa nätverk med specialister och samarbetspartners för att på bäst möjligt sätt stödja kundens hela affär
  • Utveckla den egna kundbasen av företagskunder och aktivt prospektera nya kunder
  • Hålla dig uppdaterad om omvärlden, marknadsutveckling och övriga förhållanden som kan påverka berörda kunder och vidta eventuella aktiviteter

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Du har en hög kompetens att kunna läsa av företagskundens totala behov. Du är en person som är social, utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende hos kunderna. Kunderna vill träffa just dig för din kompetens, tid och tillgänglighet och för att du levererar med hög kvalitet.

Formella krav i rollen är Swedsec licens samt kreditbeviljningsrätt.

Du kanske tidigare har jobbat med
  • Kundstöd Företag
  • Kundrådgivare Företag
  • Privat eller Företagskompetens

Möjliga nästa karriärsteg

Karriärvägarna inom Swedbank är många och intern rörlighet är något som uppmuntras för att bredda kompetens, personlig utveckling och bankens konkurrenskraft.

Varför jobba med oss?

Välkommen till ett team som bryr sig om dig som kollega. Med allas fokus på kunden och bankens bästa så har vi de senaste åren skapat bra tillväxt med goda resultat. Jag som chef prioriterar att både ge och ta ansvar samt att finnas som ett bollplank när du behöver det.


Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Visby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Visby | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)