Inaktiv platsannons

Kockar till Göteborgs skärgård. Klassisk skärgårdsmat i vänligt och sammansvetsad verksamhet. Bostad ingår.

Om tjänsten

Kockar som kan jobba bra med andra till en vacker marina på en ö i Göteborgs skärgård. Skärgårdssmaker med sammansvetsat team för säsong men med goda möjligheten till förlängning. Bostad ingår.

PROFIL
Erfarenhet och ålder är inte livsviktigt, vi ser alltid helst att vi hittar rätt personer som fungerar i laget. Anställningen påbörjas snarast,  hos oss jobbar man i ett öppet kök med en hel del gästkontakt. Vi har boende till all personal som är fräscht (ägare bor där också) samt kostnadsfritt och ligger inom 10 minuters promenad från restaurangerna. 

RESTAURANGEN
Restaurangen ligger längst ut på bryggan i hamnen, omgiven av havet på en ö utanför Göteborg. Restaurangen serverar klassisk västkustmat på västsvenska råvaror behandlade med omsorg och kunnande. Vi drivs med ambitionen att leverera en skärgårdsupplevelse grundad i kvalitet och varmt bemötande.

ARBETSTIDER/LÖN/START
Anställningen påbörjas snarast, hos oss jobbar man i ett öppet kök med en hel del gästkontakt, timmarna är väldigt normala och vi siktar alltid på att man landar mellan 40-50 per vecka med möjlighet att ta extrapass i övriga verksamheter om man vill.  

Vi öppnade vid påsk och har från och med 27:e juni till 31:e augusti köket öppet varje dag för lunch 12-15:30 och kväll 18-22. Eftersom det redan finns en lunchkock så kommer de flesta timmarna för övriga kockar förläggas till kvällstid. 
Anställning är alltså i första hand  27/6 - 31/8, men det finns goda möjligheter till förlängning eftersom vi har öppet under lågsäsongen och eftersom vi tittar på att expandera ytterligare.

ANSÖKAN
Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail!) och se till att vara tillgänglig eller återkoppla per mail och sms när vi kallar till intervju.

 Att ingå i  innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Turism | Deltidsjobb