Inaktiv platsannons

Distriktschef till Tele2 i Gävle

Nu söker vi efter en driven och passionerad Distriktschef (DC) som lever och andas kvalitet och relationsskapande försäljning. Har du det som krävs för att anta utmaningen?  ... Tele2 förstärker sin säljkår och söker en...

Om tjänsten

Nu söker vi efter en driven och passionerad Distriktschef (DC) som lever och andas kvalitet och relationsskapande försäljning. Har du det som krävs för att anta utmaningen?

 

Arbetsbeskrivning



Tele2 förstärker sin säljkår och söker en Distriktansvarig säljare som kommer att arbeta mot våra återförsäljare i norra Sverige. Fokus blir att säkerställa att vi når våra uppsatta affärsmål, utveckla vår affär och bygga vidare på relationerna. Som DC ansvarar du för försäljningen av Tele2, ComHem och Boxer hos våra återförsäljare.Du kommer att ansvara för säljuppföljning, kvalitets KPI:er, utbildning och kommunikation, för att säkerställa att Tele2 når sina tillväxt mål.

 

För denna tjänst ansvarar du för vårt nordligaste distrikt, som sträcker sig från Gävle till Kiruna. Du måste vara beredd och gilla att vara på resande fot med upp till två till tre hotellnätter per vecka.



Det här är vad du har:
 

För att lyckas i rollen, behöver du ett starkt eget driv, stark motivation, vara målinriktad och relationsskapande.  Du kommer leda dina återförsäljare genom ett indirekt ledarskap så ett mycket bra coachande ledarskap är en förutsättning.

 

Då rollen också innebär många olika typer av kontaktytor krävs ett bra ordningssinne och en hög social kompetens som skapar starka relationer.  

Vidare ser vi att du:

  • Har 4-6 års erfarenhet av försäljning inom butik och/eller liknande roll där du bevisat att du är duktig på att nå uppsatta mål över tid.
  • Har ett teknikintresse samt att du är en stjärna inom försäljning.
  • Arbetar tålmodigt för att uppnå både de uppsatta målen, på kort och på lång sikt, samt dina egna karriärmål.
  • Trivs med att hålla ett högt tempo och drivs av att göra affärer. Du är strukturerad och uthållig och tar ett stort ansvar i kundrelationer. Du inger stort förtroende bland dina återförsäljare och gör allt för att lyckas i din strävan att nå uppsatta mål. Vidare har du en förmåga att se till återförsäljarens helhet och behov och kan presentera en lösning som ligger utanför ramarna. Du är kreativ, utmanande och driver på även när standardsvaren finns.
  • Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
     

Det är stor fördel om du redan idag arbetar med telekomtjänster och att du har erfarenhet av arbete med indirekt ledarskap. Du har ett intresse för Tele2s produkter och stödsystem.  
 

Tjänsten är placerad i Stockholm.
 

 

På Tele2 strävar vi efter att bygga ett inkluderande miljö för alla och för de här rollerna ser vi gärna kvinnliga ansökningar!
 

 

Välkommen med din ansökan senast den 12 juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande.

 

 

The facts
City Kista
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 2
Share this job

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | IT | Deltidsjobb