Inaktiv platsannons

CRM Manager till Tele2 i Kista

Om tjänsten

Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

 

Om rollen

Som CRM manager ansvarar du för all kundkommunikation till våra nya och befintliga kunder i syfte att driva vårt mål starkast tillväxt genom nöjdast kunder. Du kommer att självständigt att planera, leda och genomföra de aktiviteter du driver, samt kontinuerligt ansvarar för att analyser och utvärdera dina aktiviteter noggrant för att säkra att vi konsekvent blir bättre och mer träffsäkra i vår kommunikation. Val av kanaler, budskap, innehåll samt löpande A/B-testning ligger på ditt bord.

 

Du har alltid ambitionen att utveckla, förbättra och skruva på budskap och segmentering för att säkra lönsamhet. Du kommer att leda projekten enligt agil projektmetodik, inte bara för kundbearbetning utan även för addering av ny data, nya kanaler, erbjudanden och analysmodeller. 
 

Du kommer vara en del av ett grymt team med den gemensamma målsättningen att ha Sveriges nöjdaste företagskunder. Tillsammans skapar vi kundanpassade Next Best Offer i en omnikanalskontext. Det innebär i stort fokus på̊ data, kundinsikter och marketing automation.
 

I rollen förväntas du…

 

• Stå för projektledning och säkrande av kvalitativa målgruppsanpassade aktiviteter inklusive ansvar för relevanta beslutsunderlag

• Arbeta analytiskt och insiktsdrivet för att konsekvent öka vår lönsamhet

• Agera kravställare av kommunikationsmaterial, från copy till bildmaterial anpassat till våra olika kanaler och målgrupper

• A/B-testning av vår kundkommunikation och segmentering av målgrupper tillsammans med mappning av erbjudanden tillhör din vardag

• Följa upp genomförda aktiviteter och driva kontinuerliga förbättringar både ur lojalitet som lönsamhetsaspekt

• Ständigt se över samarbeten med andra partners och aktörer för att optimera värdet på vår kundbas

• Du tar ett helhetsansvar gällande förvaltning, analys och utveckling av kundaktiviteter genom hela kundlivscykeln

• Arbeta nära interna intressenter på daglig basis i form av erbjudandeansvariga, produktchefer, kundbasansvarig, analytiker, kundservice, marknad och sälj

 

Om dig

 

Som person är du ambitiös och villig att lära dig nya saker. Eftersom rollen innebär mycket samarbete, både med Analytiker, Customer Value Manager, Produktägare m fl, krävs det att du har lätt att jobba i team och att du inte är rädd för att ta kontakt med nya personer.

 

För att trivas och lyckas på Tele2 måste du vara en hängiven person som gillar utmaningar. Du trivs med att under perioder arbeta i högt tempo med tydliga deadlines. Du är inte rädd för att driva din åsikt men samtidigt är du lyhörd och flexibel. Det är en självklarhet att du förstår och lever efter våra värderingar – The Tele2 Way. The Tele2 Way definierar vilka vi är och hur vi agerar. De guidar oss i vardagen och i vårt beslutstagande genom att sätta gränser för vad som är rätt och vad som är fel. Vi tror att rätt attityd, entusiasm och förmågan att arbeta enligt våra värderingar är viktigare än ett imponerande CV.

 

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på och läs mer.
 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Kista. På Tele2 strävar vi efter att bygga en inkluderande miljö för alla och för den här rollen ser vi gärna kvinnliga ansökningar!
 

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande varför vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 18 juni 2019.

 

The facts
City Kista
Country Sweden
Position type Full-time
Days left to apply 2
Share this job

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kista | IT | Deltidsjobb