Inaktiv platsannons

Företagssäljare sökes till Göteborg

Nu har du möjlighet att bli en del av oss på Trygg-Hansa och bidra till att bli Sveriges ledande försäkringsbolag. Hos oss välkomnas du till en arbetsplats med stark lagkänsla, stor gemenskap och sammanhållning

Om tjänsten

Är du en passionerad säljare som gillar kombinationen av försäljning och försäkring? Drivs du av att arbeta med komplex försäljning med stora kunder? Välkommen att ansöka till tjänsten som Företagssäljare hos oss på Trygg-Hansa!

Vi söker en Företagssäljare inom Direct Sales till vårt kontor i Göteborg. Teamet består idag av 10 personer som ansvarar för västra Sverige. Vi är ett härligt team med gedigen försäkringskunskap, vi tycker att det är viktigt med prestigelöshet och möjlighet till att bolla frågor med erfarna kollegor. Rollen innefattar ett brett övergripande ansvar och ger möjligheter till flexibilitet i arbetet, deltagande i olika nätverk samt att få arbeta med stora partneravtal som Trygg-Hansa har och vara med i utvecklingen av dessa.

Trygg-Hansa har en prestationsbaserad kultur och för att du ska trivas hos oss tror vi att du triggas av att ha uppsatta mål samt få kontinuerlig feedback och coaching. Inom gruppen arbetar vi enligt Trygg-Hansas serviceprinciper ”det ska bara fungera” och ”vi bryr oss” som utgör grunden för vårt arbete.

Tjänsten

Tjänsten som Företagssäljare berör området yrkestrafik- och företagsförsäkringar hos oss på Trygg-Hansa och innebär en möjlighet till ett helhetsansvar för att bygga upp relationer med potentiella kunder och proaktivt bearbeta nya och befintliga kunder. Du kommer att arbeta med medelstora och stora företag och du kommer att disponerar en stor del av din tid med att sälja nya försäkringar till potentiella kunder.  

Du ansvarar för service samt förnyelsearbete för dina kunder men har också hjälp av andra kanaler så som call-center samt online. Du ansvarar även för att bibehålla och utveckla våra nätverk och relationer till såväl interna som externa samarbetspartners. 

Din profil

Vi söker i första hand dig som har försäkringsbakgrund med kompetens inom företagsförsäkring och/eller yrkestrafikförsäkring med en stark egen drivkraft, förmåga att lyssna på kunderna och har försäljningserfarenhet med mycket goda dokumenterade resultat. Du har erfarenhet av att bearbeta större kunder och är duktig på att avsluta den sortens affärer. Du har också tidigare erfarenhet av att arbeta med utringande kampanjer och ”cold-calls”.

Som person drivs du av att arbeta mot högt uppsatta mål. Du är förändringsbenägen och kan därmed snabbt anpassa dig till nya förändrade krav och förutsättningar. Du ser möjligheter och triggas av att finna nya vägar framåt. Du har förmåga att kombinera din vilja att nå framgång med att vara en lagspelare och uppskattad kollega. Att du är utåtriktad och ha lätt för att skapa förtroende och relationer såväl internt som externt är också förmågor som är nödvändiga.

Du har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som i skrift.

Eftersom du ska göra personliga besök hos våra kunder måste du ha körkort och blir erbjuden tjänstebil.

Fackliga kontakter: 

Forena (FTF) : Elisabeth Sandblom,   0701683668

Saco: Cecilia Jarlstedt,  0701683428

Publicerad den

13-11-2019

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Västra Götalands län | Ekonomi / Juridik | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis