Inaktiv platsannons

Tekniker Stationsunderhåll - Vattenfall Services i Västerås

Om tjänsten

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Gillar du att ta eget ansvar? Är du serviceinriktad och arbetar helst utomhus? Det kanske är dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar en elkraftstekniker till Västerås.

Din roll som Stationstekniker
Vi erbjuder ett spännande arbete som Tekniker inom elkraftsområdet hos oss på Vattenfall Services Stationsunderhåll Bergslagen, ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Du kommer att arbeta med alla förekommande typer av servicetjänster för drift och underhåll av elkraftsanläggningar, samt felavhjälpning på alla spänningsnivåer mellan 0,4kV och 400kV. Då vi har ett fritt och självständigt arbetssätt, ställs det höga krav på att ta stort eget ansvar och du som tekniker är vårt ansikte ut mot kund. Vi arbetar ofta med inlåning av resurser och underentreprenörer, vilka du kommer att samarbeta med och i förekommande fall leda. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Dina kvalifikationer som Stationstekniker
• Vi söker dig som har el-teknisk utbildning på lägst gymnasienivå och/eller har erfarenhet av service och underhåll av elkraftsanläggningar
• Körkort B är ett krav och innehav av E-körkort kan vara meriterande
• Du är van datoranvändare
• Svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten
• Har du utbildningar som ESA, Hjärt- & lungräddning eller Heta Arbete så kan även det vara meriterande.

Som person är du initiativtagande, tar stort eget ansvar för ditt arbete och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är en utåtriktad person då det ingår mycket kundkontakter i jobbet.

Publicerad den

19-09-2019

Extra information

Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Västermanlands län | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis