Inaktiv platsannons

Montör till Traction i Västerås

Om tjänsten

Du blir en del av ABB Traction Motors på Finnslätten i Västerås. Traction är en del av affärsenheten Motors & Generators inom ABB:s division Motion. Enheten utvecklar, tillverkar och säljer motorer för alla typer av järnvägsfordon inom ett brett affärsområde över hela världen.

Uppgifter :

Till vår produktion i Västerås söker vi nu en montör av elektriska motorer. Som montör på ABB Traction blir du en del av vår verksamhet där vi tillverkar tågmotorer och du får regelbundet träffa kunder som kommer resande
från hela världen för att se sin motor vid FAI (first article inspection). Du blir en del av ett team som gemensamt säkerställer att motorerna uppfyller den prestanda som kunden förväntar sig! Vi arbetar med verksamhetsutveckling och det förväntas att du tar en aktiv roll i detta arbete för att förbättra våra processer och vår gemensamma arbetsmiljö.

Krav:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från montage av elektriska produkter och vana att hantera ritningsläsning. Traverskort, truckkort samt kunskaper i Microsoft Office och SAP är meriterande. Som person bör du vara samarbetsorienterad, noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du bör även vara ansvarstagande och van att ta egna initiativ samtidigt som du följer uppsatta direktiv. I våra montage är det stort fokus på hälsa och elsäkerhet och alla anställda ska bidra aktivt i arbetet att säkerställa en säker och hälsosam arbetsplats. Du behöver kunna kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift. Tjänsten innefattar ett 2-skiftarbete samt att du bör ha möjlighet att arbeta nattskift vid behov.
ABB värdesätter jämlikhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Publicerad den

19-09-2019

Extra information

Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Västermanlands län | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis