Inaktiv platsannons

RPA-konsult i Uppsala

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Uppsala dig som vill jobba som RPA-konsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia, IT Arkitekt på Atea

Din roll i laget

Du kommer vara en del i vårt affärsområde Information Management som består av IT-arkitekter, verksamhetsutvecklare, projektledare och BI konsulter. Vår främsta uppgift är att arbeta med att förstå våra kunders behov och stötta dem i att digitalisera sin verksamhet. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt arbete samtidigt som du får möjlighet att, tillsammans med Ateas samlade kompetens, översätta kundens mål till planer, strategier och arkitekturer, som leder till träffsäkra och innovativa it-lösningar.

I rollen som RPA-konsult på Atea Uppsala ansvarar du för att hjälpa våra kunder med att automatisera repetitiva arbetsuppgifter och effektivisera deras verksamhet. Du kommer arbeta med att designa och bygga lösningar inom Robot Process Automation (RPA).

Rollen innebär att du kommer vara en nyckelperson i projekt från initiering och kravställning till storskalig utrullning. Du har ingen säljande roll men i arbetet ingår att vara delaktig i försäljningsmöten i egenskap av teknisk expert.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som RPA-konsult är:

  • Vara specialist kring våra produkter kring RPA och ge råd till kund baserat på behov
  • Hjälpa kunder att effektivisera deras verksamhet med hjälp av RPA
  • Dina uppdrag handlar oftast om att arbeta med automatisering av manuella processer med hjälp av RPA-verktyg. I många uppdrag jobbar du på plats hos kunden tillsammans med våra verksamhetsutvecklare
Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser:

Vara en målmedveten individ som aktivt söker nya utmaningar. Du är social och utåtriktad samt uppskattar komplext arbete som kräver analytiskt problemlösning. Du behöver ha förmåga att dokumentera teknisk miljö och ta fram beslutsunderlag för lösningar. Vi söker dig som antingen har erfarenhet av RPA-utveckling eller dig sig är nyfiken och som tar ansvar för ditt eget lärande i rollen. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en liknande roll eller om du har kunskap av RPA-verktyg som UiPath.

Du behöver även ha:

  • Ha några års erfarenhet av it-branschen och/eller processarbete
  • Ha förmåga att dokumentera teknisk miljö och ta fram beslutsunderlag för lösningar
  • Har erfarenhet av UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere eller liknande
  • Ha ett affärsmässigt synsätt som du kan tillämpa i dina uppdrag
  • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Meriterande egenskaper inkluderar:

  • Programmeringskunskaper i t ex Java, C#, Python
  • Erfarenhet att jobba som konsult hos kund med högt egendriv

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | IT | Heltidsjobb (förstajobb)