Inaktiv platsannons

Restaurangbiträden till Försvarsrestaurangen MR Frösunda i Enköping

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde!

Hitta din passion för mat
Vi behöver förstärka vårt team på MR Frösunda i Enköping med Dig/ Er som vill arbeta på timmar vid behov. Vi vill att du är en positiv och hungrig person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer. Vi behöver Dig att förstärka upp vårt team vid toppar, sjukdom och evenemang både på luncher, kvällar och helger i våra restaurang samt till våra caféer . Tjänsterna är timanställning då vi inte i förtid kan planera in detta.

Varför ska du välja Fazer?   
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Vi erbjuder dig utbildning i livsmedelshygien och matsäkerhet samt framtida utvecklingsmöjligheter inom Fazer.

Vad bidrar du med till teamet?
Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och är genuint matintresserad. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i storkök och/eller restaurang och det är meriterande om du har relevant branschutbildning. Vi söker dig som tar egna initiativ, är självgående, glad, kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Du är serviceinriktad och brinner för att alltid leverera bästa möjliga service både till arbetskamrater och gäster. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss krävs det att du behärskar svenska i såväl tal som skrift. Körkort är meriterande Vi förutsätter att du jobbar efter Fazers värderingar. Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om restaurang MR Frösunda
Restaurangen är belägen på militärt område, ca 2 km från Enköpings centrum. Restaurang Frösunda serverar cirka 500 - 800 luncher per dag och omfattar förutom lunch även frukost, middag, kvällsmål och catering till området. Representation är ofta förekommande och serveringsvana är meriterande. I restaurangen finns även café och kioskverksamhet som besöks flitigt. Under året förekommer större intensiva militärövningar, Högtidsfirande och regementets dag. Kväll och helgarbete förekommer frekvent

Redo för ett välsmakande Extrajobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Daniel Pettersson på mail: daniel.pettersson@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-01-15. Tjänsterna kommer att tillsättas under januari månad

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Enköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Enköping | Restaurang | Deltidsjobb