Inaktiv platsannons

Servicetekniker till Nordic Wellness Helsingborg

Om tjänsten

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runtom i landet. Företaget är i ständig utveckling och expansion. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

I Helsingborg med omnejd har vi idag ett 10-tal träningsanläggningar. Vi söker nu en servicetekniker till Helsingborgsområdet på heltid.

Att arbeta som servicetekniker på Nordic Wellness är varierande och stimulerande och ingen dag är den andra lik. Arbetet innebär att brett serva våra lokaler med fastighetsservice. Allt ifrån att skruva upp en list, serva maskiner till att bygga om i fastigheter. Arbetet är emellanåt fysiskt tungt. Du behöver ha förmågan att själv prioritera och strukturera ditt arbete. Resor i tjänsten förekommer till våra övriga klubbar i divisionen.

Vi söker en erfaren servicetekniker med stort kunnande inom fastighetsskötsel och med goda referenser. Du är självgående, van att fatta egna beslut, har förmåga att planera och prioritera din tid. För att trivas hos oss behöver du vara flexibel, kunna ta olika uppdrag med kort varsel och ibland på udda tider. Har du gått fastighetsprogrammet eller motsvarande utbildning är det meriterande men inget krav. 

B-körkort krävs.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi erbjuder en härlig arbetsplats med trevliga kollegor och god sammanhållning. Välkommen med din ansökan senast 2019-07-12. Urval och intervjuer kommer påbörjas efter sista ansökningsdag har passerat.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Helsingborg
Län Skåne län
Land Sverige

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Helsingborg | Deltidsjobb