Inaktiv platsannons

TA-plansritare i Göteborg

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

TA-plansritare

Sökes till Göteborg

Lambertsson söker nu en junior TA-plansritare till vår verksamhet i Göteborg! Vid arbeten som utförs på väg och som påverkar framkomlighet och trafiksäkerhet upprättas en trafikanordningsplan i syfte att skapa en säker arbetsmiljö.

Om rollen

I rollen som TA-plansritare utvärderar du kundens behov och upprättar därefter en trafikanordningsplan utifrån de lagar och regelverk som Trafikverket och kommuner ställer. Du kommer att vara vår kontaktperson mot Trafikverket och kommuner samt gentemot kunder. Visst kalkyl- och anbudsarbete kommer även ingå i rollen. Placering kommer vara på Lambertssons kontor i Lindome.

Om dig

Till den här rollen söker vi dig som är driven och har ett högt engagemang. Vi tror nödvändigtvis inte att du har stor erfarenhet av att upprätta TA-planer, utan vi kommer att lära upp dig i rollen. För att lyckas i rollen har du mycket god samarbetsförmåga och servicekänsla med kunden i fokus. Du har som minst gymnasial utbildning och behärskar svenska i tal och skrift. God datorvana samt körkort är ett krav. Erfarenhet av CAD är meriterande. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-07-07

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)