Inaktiv platsannons

Souschef till Restaurang Kryddhyllan i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här finns flera restauranger, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade ribs i en BBQ-kiosk eller vara dirigent för stora showmiddagar? Oavsett kommer du ha Jonas Dahlbom, en av Sveriges mest meriterade kockar och vårt senaste tillskott på matsidan, som inspiratör.

Kryddhyllan är vår à la carte-restaurang i hjärtat av tivolit som tar dig med på en världsomsegling i kryddhandelns spår.  Vi jobbar med råvaror av bra kvalitet och förvandlar dem till spännande rätter med enkla smaker med en Kryddhyllan-twist. Kryddhyllans meny har blivit något av en klassiker på Gröna Lund. Kryddhyllans bar är en central och självklar samlingspunkt för många av våra gäster. Kryddhyllan har 100 bokningsbara platser inomhus och på uteserveringen ca 50 platser för drop in.

Som souschef erbjuds du ett kul och omväxlande arbete som arbetsledare på restaurang Kryddhyllan. Ditt huvudsakliga fokus som souschef är att vara närvarande i driften på restaurangen och se till att våra gäster får bra service och att din personal trivs. I arbetet ingår en del administration som t.ex. beställningar, kontera fakturor samt tidsrapportering.

Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck, och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som Souschef eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och du trivs i en ansvarstagande roll.

Vi söker dig som kan arbeta med start omgående och till mitten av oktober med stor möjlighet till förlängning. Vissa tjänster har ett senare startdatum. Vi önskar att du i ansökan skriver hur du kan arbeta, dvs hela perioden eller delar av perioden.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb