Inaktiv platsannons

Kreativ och kunnig kock till Vildmarkshotellet! i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Ser du kockyrket som ett gediget hantverk, är kreativ och brinner för att skapa stora smakupplevelser?

Vildmarkshotellet har renoverats fram till maj och ur dammet formas helt nya restaurang och barmiljöer, alla med magnifik utsikt över Bråviken.
Vi tror på att mat skall beröra och inte minst integrera. Vi strävar därför dagligen med att leverera fantastiska matupplevelser. 

Vildmarkshotellet, Kolmården söker en kock som vill ta stor del i utveckling och nytänkande. Vi erbjuder en inspirerande och händelserik arbetsplats belägen vid Bråviken med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö.

Vi söker dig som har minst 4 års yrkeserfarenhet som varmkök kock.
Egenskaper vi uppskattar är nytänkande, flexibilitet, ansvarsfullhet, att kunna arbeta självständig och att skapa kreativa lösningar med kvalitet. Viktigt är även förmågan att leda och motivera andra. Tillsammans med de övriga kockar/kallskänkor kommer du att ansvara för utveckling och tillredning av produkter från köket till alla våra avdelningar.

Som kock hos oss lägger vi stor vikt vid ditt kvalitetstänk samt din förmåga att tillreda god mat i högt tempo. Att stå i luckan hos oss innebär att du tillsammans med dina kollegor ansvarar och kvalitet säkrar matupplevelsen till uppemot 700 gäster/kväll. Vår verksamhet kräver struktur, planering och att vi ger varandra rätt förutsättningar att lyckas.

Arbetstiderna är schemalagda och varierande, båda dagtid, kvällar samt helger.
Vi är ett Svanenmärkt hotell och strävar efter att arbeta med Ekologiska och närproducerade råvaror.

Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se, ej via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
Relevant utbildning och flerårig erfarenhet.

Varaktighet/Arbetstid
Säsongsanställning till oktober med stor möjlighet till fast anställning efter säsong.
100%

Lön/förmåner
Fast lön

B-Körkort för tjänsten är ett krav.

Publicerad den

15-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb