Inaktiv platsannons

SCAs studentstipendium – Utlandsstudier i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

SCAs studentstipendium – Utlandsstudier

Är du student på Mittuniversitetet i Sundsvall och ska studera utomlands? Då är det hög tid att ansöka om SCAs studentstipendium!

Stipendiet

Stipendiet på 25 000 kr kommer att delas ut i september till två studenter som läser naturvetenskap, teknik eller design och som ska studera en eller flera terminer utomlands.


Tunadalsfonden kommer från och med 2019 att dela ut stipendier till studerande vid Mittuniversitetet för förtjänstfulla studieinsatser inom SCAs branschområden. Först ut är stipendiet för utlandsstudier och under hösten 2020 kommer stipendier för examensarbete delas ut till högskoleingenjörer och civilingenjörer.

Vem är du?

Du som ansöker är student på Mittuniversitetet och ska studera utomlands. Stipendiet riktar sig till Mittuniversitetets studenter som läser naturvetenskapliga, tekniska och designutbildningar med kurser kopplat till SCAs branschområden.


Ett krav för att kunna genomföra utlandsstudier via Mittuniversitetet och för att kunna ansöka om stipendiet är att 75 % av redan lästa kurser är godkända.

Ansökan

Ansökan ska skickas in senast 30 juni 2019, oavsett om utresan är under höstterminen 2019 eller vårterminen 2020. Ansökan ska innehålla ett Learning agreement och en motivering på ca 500 ord som beskriver studiernas koppling till SCAs branschområden.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)