Inaktiv platsannons

IT-chef med fokus på inköp och logistik i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

IT-chef med fokus på inköp och logistik

Vill du arbeta med både insikter och utsikter? Och med kunden och unika affärer i fokus? Du blir en viktig länk i vår hållbara värdekedja från skog till industri. Är du en strategisk kommunikatör? Vill du utvecklas i ett företag med stark och hållbar framtidstro? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Till den gemensamma IT organisationen söker vi en chef för den grupp som förvaltar och utvecklar de system som vår logistikverksamhet är beroende av.


Som chef för enheten IT inköp och logistik ansvarar du för planering, utveckling och övergripande leverans av IT tjänster till verksamheten. Du leder och fördelar arbetet för en mindre avdelning plus de externa konsulter som är knutna till leveranserna.


Du kommer att vara kontaktperson för IT-leveransen till SCA inköp och logistik inklusive terminaler, ha helhetsansvar för projekt och förvaltningsaktiviteter inom SCA inköp och logistik samt projektleda och ansvara för egna utvecklingsprojekt. Dessutom kommer du att ansvara för strategier, processer och tjänsteutveckling inom området.


Du kommer att vidareutveckla organisation, arbetsprocesser och roller. Utöver det kommer du att arbeta innovativt för att stödja utvecklingen av IT-tjänster på lång sikt.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning samt att leda grupper. Du är bra på att kommunicera och bygga en grupp och har en strategisk förmåga samt god generell IT-kompetens.


Du har högskoleexamen eller motsvarande kompetens samt goda språkkunskaper i engelska. Du är drivande och har en vilja av att leda och utveckla verksamheten samt ett intresse för att utveckla och coacha medarbetarna i din grupp.


För oss är det viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vill du vara en del av vårt företags hållbara investeringar idag och i framtiden?


Vi erbjuder dig ett arbete som är mångsidigt, lärorikt och socialt. Hos oss blir du en del av ett stort företag med många möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som anställd!


Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA. Därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.


Placering är på vårt kontor i Sundsvall.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)