Inaktiv platsannons

Deltid aupair med boende i Djursholm

Familj med två glada barn (8 resp 11 år) söker nanny fr o m september 2019. Arbetstiden är ca 20 tim/vecka och går utmärkt att kombinera med studier. Boende med egen ingång ingår. Goda arbetsförhållanden. Sökande med erfarenhet av och intresse för barn välkomnas. 

15 - 20 timmar per vecka
Mellan 8,000SEK och 10,000SEK Lön

Arbetsbeskrivning:

Vi söker en aupair/ nanny på deltid till får familj. Barnen är glada, nyfikna, aktiva och önskar en aupair/nanny som är likadan. I jobbet hos oss ingår att lämna eller hämta barnen vid skolan, hjälpa dem med eftermiddagsaktiviteter och läxor, och med att ha en rolig och meningsfull fritid. Ibland ingår att passa barnen kvällstid, över natt samt lördag eller söndag. Barnen behöver också hjälp med praktiska sysslor såsom matlagning, och att hålla ordning på rum och kläder.

Högst på barnens önskelista står en aupair som "tycker om att leka och mysa". De gillar inne- och utelek, bus, pyssel, läsning och sällskapsspel, musik och dans etc. För oss är det viktigt att barnens fritid är både rolig och utvecklande.

Du bör vara en klok pedagog som kan kombinera bus, lek, lärande, ordning och trygghet. Vi värdesätter ansvarstagande, lugn, flexibilitet, en positiv attityd, humor och kreativitet.

Vi erbjuder boende ett rum med pentry, badrum, egen ingång och uteplats i Danderyd. Jobbet hos oss är perfekt för dig som t.ex. studerar på högskolan och behöver en fast inkomst och boende.

Vad vi erbjuder:

  • Fast inkomst
  • Goda arbetsvillkor
  • Eget boende

Vad vi ber om:

  • Avslutad gymnasieutbildning Ingen särskild studieinriktning krävs
  • Kunskaper om barn och barns utveckling
  • Förståelse/kunskaper om pedagogik en merit
  • Erfarenhet av tidigare arbete med barn
  • Förmåga att motivera och engagera barn

Ansök

Är du den bästa kandidaten? Klicka på 'Ansök nu' så kommer vi att kontakta dig snarast!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Djursholm
Antal timmar per vecka
15 - 20
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Löneindikation
Mellan 8,000SEK och 10,000SEK Lön
Ansvarig för
Hämtning/lämning av familjens barn på skolan och vid eftermiddagsaktiviteter, ordna barnens tid hemma med meningsfulla aktiviteter, passa barnen ibland kvälls- eller helgtid, bistå barnen i vardagsbestyr.
Typ av jobb
Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Ja
Språk
Svenska