Inaktiv platsannons

Vi söker Hovmästare till Gothia Towers i Göteborg

Om tjänsten

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi söker Hovmästare till Gothia Towers! 

Nu i höst går vi in i en av våra största satsningar någonsin på restaurangsidan! Danny Saucedo flyttar in på The Theatre med en ny show som kommer bli större än någon av de tidigare föreställningar vi haft hos oss med dinner show, nattklubbskoncept och totalt 2000 gäster per kväll. I samma period ska vi även försöka tangera förra årets rekord på över 15 000 sålda julbord på våra restauranger Seasons & Imagine, en siffra som får sinnena att reagera!

Som om detta inte vore nog så kommer The Theatre tillbaka till våren med en riktig dundershow som spelar från april ända in i slutet av juni. Detta kommer bli en riktig kioskvältare med de bästa av Sveriges artister i ett fantastiskt samarbete.

Nu behöver vi din hjälp för att ta oss hela vägen i mål och göra det bästa året någonsin! I din roll som Hovmästare är du en nyckelspelare som leder personalen i vår organisation och driver arbetet framåt. Som mest kommer vi att vara flertalet Restaurangchefer, tiotalet Hovmästare och över 100 Servis som tillsammans arbetar mot samma mål, att leverera den bästa kundupplevelsen.  

Våra Hovmästare är starka personligheter med en naturlig vilja att ta sig an rollen som kaptenen för skutan, inspirera teamet och jobba tillsammans med andra avdelningar i huset för att säkra den absolut bästa leveransen för våra gäster. I denna ledande roll värdesätter vi erfarenhet från branschen och mycket energi!

Detta är ett spännande uppdrag som förläggs under perioden oktober 2019 - juni 2020. 

Anställningens omfattning                       Visstid
Tillträde                                                   Överenskommelse
Löneform                                                 Månadslön

Frågor om tjänsten

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)