Inaktiv platsannons

Automationsingenjör till ABB i Kiruna/Gällivare

Om tjänsten

På något av våra kontor i Malmfälten erbjuder vi dig en mycket utvecklande tjänst som Automationsingenjör, där du får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken samt utveckla dina kunskaper. Du blir en viktig del i vår satsning för att lyfta vårt kunderbjudande ytterligare ett steg och förstärka en redan positiv trend för ABB.

Uppgifter :

Vill du arbeta inom en verksamhet som präglas av nya lösningar, expansion och ljusa framtidsutsikter? Vill du ha ett omväxlande arbete där du både jobbar självständigt och i team? Drivs du av egen kompetensutveckling och har en tydlig karriärplan? Vi på ABB växer och söker nu automationsingenjörer med placering i Malmfälten. I den här spännande rollen får du arbeta brett med både projekt och eftermarknadstjänster med kundens styrsystem i fokus. Våra kunder finns främst inom gruv-, process- och tillverkningsindustri runt om i länet.

Krav:

Du har erfarenhet av DCS, PLC/SCADA-system samt ett stort intresse för processtyrsystem och teknik i allmänhet. Det är troligt att du har arbetat med programmering och drifttagning av ABB 800xA och/eller Advant/Master. Då du kommer arbeta i ett globalt företag behöver du ledigt behärska svenska och engelska i både tal och skrift. För att trivas i den här rollen bör du vara socialt lagd, självgående och i alla lägen sträva efter att lösa kundens behov. Eftersom kontakt med andra människor utgör grunden för servicearbete är det avgörande att du har en lättsam personlighet och att du växer med utmaningar. Det är önskvärt att din livssituation tillåter viss flexibilitet, eftersom arbetet kan innebära resor och övernattningar.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kiruna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kiruna | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)