Inaktiv platsannons

Junior Automationsingenjör, se hit! i Malmö

Om tjänsten

Junior Automationsingenjör, se hit! Om jobbet

Känner du till oss sedan tidigare? Inte? 
ÅF har funnits med sedan 1895 och är idag ett marknadsledande ingenjörs- och designföretag verksamma inom Energi, Industri och Infrastruktur. Det går bra för oss och just nu vill vi förvärva nya talanger till våra projekt inom automation. Har du teorin på plats och hunnit skaffa dig något års erfarenhet? Då borde du fortsätta läsa.  

På ÅF jobbar vi på uppdrag av kund. Uppdragen kan till exempel handla om styr- och övervakningssystem för en tunnel, bro eller för ett vattenverk och uppdragen kan omfatta allt från systemarkitektur, projektering och systemering till installation, testning och idrifttagning av PLC, HMI, SCADA etc.  
Du kommer att bli en del i ett team som på olika sätt bidrar till ÅFs framgångssaga och som delar ditt intresse för teknik.  

Som junior automationsingenjör kommer du bland annat att få: 

  • fördjupa dina kunskaper inom automation hos många av våra kunder 
  • bygga din erfarenhet både på bredden och på djupet i våra många projekt 
  • möjlighet att vara med i alla faser från förstudie till avslutning i projekt 
  • inblick i många olika system bl a ABB 800xA, Siemens och Mitsubishi 
Vem är du?

Vi söker efter dig som ganska nyligen har avklarat dina studier och gärna hunnit jobba något år. Det är dags för dig att ta nästa steg i karriären och verkligen sätta dina ”automations skills” på prov, det garanterar vi att du får göra hos oss!  

Eftersom verksamheten är kundorienterad behöver du trivas att vara i en dynamisk miljö där du stundtals sitter djupt fokuserad med egna arbetsuppgifter och stundtals befinner dig i mer sociala sammanhang med kollegor eller kunder. 

Formella krav är:

  • eftergymnasial utbildning inom automationsområdet 
  • flytande i svenska och goda kunskaper i engelska 
  • systemkunskaper, gärna ABB 800xA  

Meriterande är om du har införskaffat dig ett B-körkort då resor kommer att vara ett frekvent inslag i din vardag. Våra värdeord väger tungt inom verksamheten och vi vill vara modiga, engagerade lagspelare i allt vi gör. 

Känner du att du skulle passa in oss hos så är vi nyfikna på att veta mer om dig – skicka in en ansökan idag! 

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)