Inaktiv platsannons

Dietkock till Messsingen, Upplands Väsby

Om tjänsten

Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa en värld full av smaksensationer!

Ditt jobb för att skapa smakupplevelser tillsammans med Fazer
Vi söker en kock som vill vara med och utveckla dietmaten i Uppland Väsby! Som blivande dietkock i Upplands Väsby kommer du att få lära av våra dietkockar och sedan kommer du att jobba med Messingen som bas.  Som kock kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som menyskrivning, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Som dietkock på Messingen kommer du även ansvara för servicekvalitet och arbeta nära med restaurangens gäster. I rollen som dietkock arbetet du i köket tillsammans med dina kollegor för att leverera så bra mat som möjligt till våra gäster. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag.

Vad vi önskar av dig
Du har restaurangutbildning och minst fem års erfarenhet av att arbeta med matlagning och köksarbete. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet, gärna vegetarisk kost, specialkost och gott ekonomiskt sinne. Som person är du glad, positiv och gillar högt tempo. För att vara lämplig för rollen som dietkock hos oss gillar du att vi arbetar över gränserna men är samtidigt van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi söker dig med goda kunskaper i egenkontroll och det är starkt meriterande om du har erfarenhet av specialkost. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Fazer erbjuder dig 
Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med. Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter. Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.

Om Fazers restaurang på Väsbyskolan
Fazer Food Service har förtroendet att servera 3800 lunch och mellanmål till ett 10 tal skolor i Upplands Väsby kommun. Vi är ett team på 30 medarbetare och behöver nu förstärkning till hösten av en duktig, stresstålig och framåtsträvande kock!

Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Bo Larsson på: bo.larsson@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 2019-07-17.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Upplands Väsby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Upplands Väsby | Restaurang | Deltidsjobb