Inaktiv platsannons

Restaurangbiträde 75% till Tastory Kisa, Fazer Food Services

Om tjänsten

Bli en del av oss på Fazer Food Services för att tillsammans skapa en värld full av mat med mening!
Vad vi önskar av dig
Vi söker nu ett restaurangbiträde som vill bli en del av vårat team på Tastory i Kista. Du trivs att arbeta som en del av ett team och med varierade arbetsuppgifter. Du är van vid och trivs med ett högt tempo. Ditt engagemang och driv lyser igenom och smittar av sig till dina kollegor. Att inneha en säljande position men mycket gäst/kundkontakt är något som du vill ha i din nya tjänst.

Du är ordningsam och strukturerad och kan hantera enklare administrativa uppgifter är något som förutsätts i denna roll. Vidare har du god kännedom av hur restaurangbranschen fungerar och har tidigare arbetat inom kedja eller filialverksamhet. Ett plus är om du tidigare har arbetat i kök eller kallskänk

Vad bidrar du med till teamet?
Som person är strukturerad och noggrann. Du är en glad, positiv och flexibel person som har en vilja att förbättra och förändra. Du älskar att möta gästen och gör alltid ditt yttersta för att göra gästen nöjd.
Du har minst minst 2 års erfarenhet av arbete i restaurangverksamhet samt erfarenhet från bordsservering/ festvåningsverksamhet. Meriterade är om du har en baristautbildning sedan tidigare.Vi ser gärna att du har kassavana från ditt tidigare arbete. Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder dig
Ett utvecklande och roligt arbete i ett företag som tänker långsiktigt och strategiskt vilket ger möjligheten att vara med och påverka och utveckla en restaurangkedja under utveckling och expansion.Alla som arbetar hos oss har möjlighet att ta del av vårt gedigna utbildningsprogram. Vissa utbildningar är obligatoriska medan andra kan väljas efter behov eller intresse.
Om Tastory 
Tastory heter vårt nordiska restaurangkoncept som invigdes och lanserades på Lindhagensgatan i Stockholm 2016.Tastory ska erbjuda ett komplett hela-dagen-utbud och vara en naturlig mötesplats för kunder och gäster, oavsett om det är tid för frukost, hälsosam lunch eller ett kvällsevent. Vi anordnar stora och små event samt erbjuder catering och take away-produkter.Tastorys erbjudande bygger på variation för dagens alla måltider och stunder. Lunchbuffén är uppdukad med nyttiga tillagade sallader i fokus och bakom disken rekommenderar våra kockar kött, fisk, fågel eller vegetariskt alternativ till. Atmosfären ska bjuda in till avslappnade samtal, och när lunchen är över kan lokalen nyttjas för möten eller fika. Tastorys mål är att bli Sveriges smartaste restaurangkedja
Vi tar oss framåt – följer du med?
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Sektorgruppchef Isabel Nyman isabel.nyman@fazer.com Intervjuer och urval kommer att ske löpande med start omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt, senast 2019-08-01. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kisa
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kisa | Restaurang | Deltidsjobb