Inaktiv platsannons

Kock till Globetrotter, Fazer Food Services i Göteborg

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock! 
Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker en kock med stor passion för mat till vår restaurang Globetrotter nära Lundby, Göteborg. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för frukost, lunch och middag samt gästmatsal, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden där du framhäver de gröna smakerna allt enligt trendguiderna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.
Varför ska du välja Fazer? 
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka. 
Vad bidrar du med till teamet? 
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt erfarenhet från kök på minst 3 år. Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och förespråkar ordning och struktur i ditt arbete. Vi söker dig som tycker om att botanisera med smaker och hittar din inspiration från världens olika kök som du sedan förverkligar i vår restaurang. För att trivas hos oss tycker du om att använda din fantasi och kreativitet för att skapa smakupplevelser och utveckla vår verksamhet. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss talar och skriver du flytande svenska.
Restaurang Globetrotter Volvo Lundby
Vi serverar dagligen ca 200 luncher i vår restaurang och gästmatsal vi har en omfattande cateringverksamhet. Vi i teamet följer trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Fazer Food Services söker dig som är en sann inspiratör med stor energi och som vill vara en del av vårt team på Restaurang Globetrotter!
Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta sektorchef Petra Barclay på mail petra.barclay@fazer.com.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2019-07-19. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Deltidsjobb