Inaktiv platsannons

Serviceorienterad Arbetsledare i Sundsvall

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Serviceorienterad Arbetsledare

På SCA Logistics tillhandahåller vi omfattande sjö- och landtransporttjänster inom Europa och till översjömarknader. Vi söker dig som vill säkerställa kvaliteten på transportlösningarna vi erbjuder våra kunder. Du är också den som gillar att coacha, inspirera och utveckla team i det dagliga arbetet. Tjänsten är med placering på SCA Logistics terminal i Sundsvall.

Din nästa utmaning

Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för att lastning och lossning av gods sker på ett säkert och effektivt sätt till hög kvalitet. Du leder, planerar och följer upp det operativa arbetet och arbetar nära våra medarbetare.

I arbetet som Arbetsledare ingår även att säkerställa hög servicegrad till våra kunder, du har en nära dialog med kunder och fartygsbesättning och du ansvarar för att nå uppsatta mål.

I din roll ingår personalansvar för en grupp medarbetare och det innebär bland annat att du är ansvarig för både arbetsmiljö och skyddsföreskrifter samt att lagar och avtal följs. Du arbetar i skift och ingår i en grupp om 7 arbetsledare som rapporterar till den operativa chefen på terminalen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en positiv inställning, ett genuint intresse för människor och god problemlösnings- och samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av personalledning, är resultatorienterad, ansvarsfull och trivs att arbeta med att göra skillnad. Som Arbetsledare är du inspirerande, coachande och tydlig i ditt ledarskap. Vi ser även att du har ett engagerat och nyfiket förhållningssätt. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och har stor vana av att använda Office paketet och affärsystem. Vi ser att du som lägst har gymnasieutbildning. Körkort klass B är ett krav.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Sundsvall | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)