Inaktiv platsannons

Stärk Skandia inom BCM i Stockholm

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

För att stärka vårt team ytterligare söker vi nu en informationssäkerhetspecialist med inriktning mot kris- och kontinuitetsplanering (BCM). Rollen är mycket central och innehar koordinatorrollen i koncernens krisledningsgrupp. Du är sammanhållande för arbetet på koncernnivå och stöttar informationssäkerhetsfunktionen i arbetet gällande konsekvensanalys- och informationsklassficering.

Rollen är både strategisk genom att du kommer ansvarar för metod och process inom BCM, såväl operativ då du kommer att vara sammankallande för koncernens krisledning.

Som en del av det dagliga arbetet stöttar du koncernen i införandet av fastställd metod och process samt följer upp efterlevnad av ställda krav. Rollen ansvarar för att ta fram övergripande årlig testplan och säkerställer att förebyggande tester och övningar utförs i identifierade väsentliga processer. Du rekommenderar utformning av Skandiakoncernens beredskapsorganisation.

Du får stor stor frihet i rollen då du får möjlighet att utforma och hålla i utbildningar, representera informationssäkerhet och BCM i interna och externa forum. En spännande roll som förändras i takt med behov och utveckling.

Några av våra medarbetare
Olivia Holmberg
Handläggare Back office
"Skandia är den anställdas utveckling och välmående i fokus. Jag har sett flera exempel på hur Skandia tar vara på anställda genom att erbjuda kompetensutveckling och nya utmaningar inom organisation."
Daniel Winther
Chef Private Equity and Infrastructure
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra. "
Johan Hagman
Gruppchef Telefonrådgivning
"Den optimala storleken på företaget. Det gör att känslan att vara bidragande fortfarande är stor samtidigt som bra möjligheter finns för att specialisera sig inom ett brett spann av kompetensområden."
Sofie Kulp-Tåg
Senior Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens. På Skandia har jag också erbjudits möjlighet att växa inom organisationen och få ett större ansvar."
Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med BCM och informationssäkerhet och vill fortsätta fördjupa dig inom Kris- och kontinuitetsplanering. Du har erfarenhet av IT-kontinuitet och av att implementera, uppdatera och följa upp ledningssystem baserat på marknadens etablerade standards. Du har god förståelse för Dataskyddsförordningen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom finansbranschen.

Som person ser vi gärna att du har en god analytisk förmåga samt ett öga för detaljer. Du inser vikten av att uppnå balans mellan affärsnytta och säkerhetsnivå samt arbetar lika gärna självständigt som i team. Till detta har du en mycket god social förmåga att röra dig på olika nivåer inom Skandia.

Hjälp oss leda Skandia mot en tryggare framtid!

I denna rekrytering samarbetar Skandia med Boxhill AB. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du söker enklast tjänsten via "ansök-knappen" i annonsen. Om du har specifika frågor angående tjänsten eller hur du ansöker så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petra Törnblom, , alternativt Johanna Bergstrand, .

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

19-09-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Stockholms län | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis