Inaktiv platsannons

Säljare- funktionella drycker, Naia i Malmö

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vi söker nya medarbetare som vill vara med på en helt ny resa hos oss på Spendrups Bryggeri. Fokus ska vara på vårt nya varumärke NAIA men också våra andra starka varumärken som står placerad i kyl. Ditt fokus kommer vara att besöka butiker inom dagligvaru- och servicehandeln och placeringen är i Malmö/Lund.

Under 2019 har Spendrups inlett lanseringen av det helt nya varumärket, NAIA the initiative, ett spännande tillskott inom den växande kategorin funktionella drycker. Vi har arbetat fram en riktigt bra svenskproducerad, helt vegansk produkt och ett varumärke som vi tror starkt på, en satsning som både är stor och långsiktig. 2018 lanserades Trocadero Zero som har gett stora framgångar hos en yngre målgrupp. Utöver det har vi självklart marknadsledande LOKA och flera andra starka varumärken. Vi vill nu intensifiera arbetet mot alla våra konsumenter som vill unna sig något gott att dricka i nuet.

Är du en driven, ansvarstagande och utåtriktad person som älskar utmaningar så kommer du att få en mycket viktig roll hos oss med goda utvecklingsmöjligheter.

Hur ser uppdraget ut?

Uppdraget handlar mycket om att våga hitta nya vägar fram till våra kunder och konsumenter. För att göra detta möjligt kommer det krävas ett nära samarbete med våra kollegor inom både försäljningsdivisionen, såsom befintliga säljare, samt våra varumärkesambassadörer inom NAIA.

Dina dagliga uppgifter kommer att handla om att presentera NAIA och Spendrups övriga sortiment inom ”dricka nu”-produkter, diskutera utrymmet i kylar & hyllor och tillsammans med ansvarig säljare sälja in nyheter och kampanjer.

  • Besöka tilldelade kunder och etablera starka och långsiktiga relationer
  • Ansvara för att driva försäljningen för NAIA och Spendrups ”dricka nu”-sortiment hos dina kunder
  • Ha en bra kommunikation och återkoppling till dina kunder
  • Sälja in nya koncept
  • Aktivt medverka vid ombyggnader av butiker inom det egna distriktet för att säkerställa att Spendrups varumärken får den mest optimala säljytan/täckning i kylskåp, golv och hyllor
  • Säkerställa att kylar har rätt sortiment och fylls på frekvent

Vem är du?

Du är en person som gillar att skapa kontakter, övertyga och underhålla relationer, där man behöver vara både beslutsam och lojal. Du gillar att göra det lilla extra för att skapa förtroende hos kund.  

Du hittar nya kreativa lösningar för att nå igenom hos dina kunder och du är övertygad om att du kan underhålla våra relationer med ansvariga i butik. Du har vanan att ta eget ansvar och självständigt strukturera upp de uppgifter som skall utföras samt driva processer vidare då man arbetar mycket på egen hand, samtidigt så behöver du vara en teamplayer av rang!

Du är i början av din karriär, har örat mot rälsen och är flexibel som person. Du trivs i en föränderlig miljö där snabba beslut är en del av vardagen.

  • Du har en gymnasial utbildning
  • God förmåga att uttrycka sig muntligt & i skrift
  • Goda kunskaper inom Office-paketet
  • B-Körkort
  • Erfarenhet av försäljning, gärna inom dagligvaruhandeln

Din ansökan 
Vi vill att du skickar in ditt CV där din arbetslivserfarenhet står beskriven men istället för ett personligt brev svarar du på nedanstående frågor i en film.

  • Varför är du rätt för oss och uppdraget?
  • Hur beskriver andra dig som person, gärna på jobbet?
  • Beskriv ett initiativ som du tagit i jobbsammanhang. Hur tänkte du, vad gjorde du och varför gjorde du det?
  • Beskriv hur du samarbetar med andra personer

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande. 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 7 juli 2019
Tillträdesdag: Omgående, enligt överenskommelse 
Varaktighet/arbetstid: Projektanställning till September 2020
Placeringsort: Malmö 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Logistik / Transport | Deltidsjobb