Inaktiv platsannons

INTERN ANNONS- skifttekniker i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Avdelningsbeskrivning

Underhållsavdelningen är en serviceavdelning på ca 30 medarbetare som arbetar med underhåll inom produktionen i Grängesberg. Vi utför på uppdrag av våra kunder allt från akut till planerat underhåll samt projekt och förbättringar. Reservdelsförrådet och Automationsgruppen ingår i avdelningen.

Arbetsbeskrivning

I rollen som skifttekniker kommer du i huvudsak att arbeta med avhjälpande underhåll men också med förebyggande underhåll. Du kommer att arbeta i hela förädlingskedjan, från brygghus till tappning. Du arbetar både med el- och mekanikinriktat underhåll. Kontaktytor är i första hand, övriga skifttekniker, resterande medarbetare på teknikavdelningen samt operatörer och linjetekniker.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • felsökning
  • utbyte av komponenter
  • avrapportering av utfört arbete i IDUS som är vårt underhållssystem
  • service och underhåll av processutrustning, både el och mekaniskt arbete

Som skifttekniker arbetar du 5-skift.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:

  • gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot el och automation är ett krav
  • erfarenhet från självständigt arbete med tekniskt innehåll såsom processunderhåll och underhåll av produktionslinjer är ett krav
  • du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt behärskar engelska i tal och skrift då du i rollen har kontakt med både svenska och utländska leverantörer
  • du har god datavana och förmågan att lätt tillgodogöra dig teknisk dokumentation

Som person är du serviceinriktad, strukturerad, har god analytisk förmåga och är mål- och resultatinriktad. Du är initiativrik och fattar beslut på saklig grund. Du har lätt för att samarbeta och ta kontakt med kollegor på olika avdelningar. Att ha förmågan att arbeta i såväl små som stora grupper är en förutsättning för att lyckas i rollen som skiftgående tekniker.

Din ansökan

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser och erfarenheter.

Sista ansökningsdag: 31 juli
Tillträdesdag: början av september 
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid/skift
Placeringsort: Grängesberg

Publicerad den

19-09-2019

Extra information

Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis