Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Piteå

Om tjänsten

Om jobbet

Då kundnöjdhet är vårt största fokus blir ditt uppdrag som kundrådgivare hos oss att skapa mervärde för både nya och befintliga kunder. Du gör det genom att i varje samtal agera proaktivt och föreslå nya lösningar som överträffar kundens förväntningar. Du kommer att hjälpa våra kunder med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter och tjänster samt guida kunder i våra digitala kanaler. Det är viktigt att du i varje samtal skapar ett förtroende som leder till långsiktiga relationer och till att kunden har en sund och hållbar ekonomi över tid.

Våra öppettider är dygnet runt, årets alla dagar. Dina arbetstider varierar mellan 06.45-23.15 och kan förläggas till både vardag, helg och storhelg.

Vem är du?

Du är serviceminded ut i fingerspetsarna och för dig spelar det ingen roll om du har kunden framför dig eller på andra sidan luren eller skärmen – Du är Service!
Du vill alltid göra det bästa för kunderna, är nyfiken på att lära dig nya saker och du har som ambition att alltid överträffa kundens förväntningar.

Du tar egna initiativ, är effektiv och gillar förändring. Du har en god förmåga att kommunicera och är som person pedagogisk, social och utåtriktad och skapar förtroende i mötet med kunder. Dessutom bidrar du med gott humör och energi till både kunder och kollegor.

Vi ser med fördel att du har lite längre arbetslivserfarenhet och är redo för ett nytt kapitel i ditt liv där du får använda dina tidigare erfarenheter i en ny arbetssituation.


Varför arbeta med oss?

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där du får många kollegor och ingår i ett team där alla hjälps åt. Vi arbetar för att göra kundmöten i världsklass och vi strävar mot gemensamma mål, där varje individuell prestation är viktig för att vi ska nå gemensam framgång. Vi arbetar kontinuerligt med din personliga utveckling och förväntar oss att du är öppen, enkel och omtänksam och att du bidrar med positiv energi och dina egna erfarenheter till teamet.


Vi kommer att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)