Inaktiv platsannons

Projektadministratör i Norrköping

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektadministratör. Vi vill ha din ansökan senast den 22 juli.

Verksamhetsområde Stora Projekt ansvarar för att upphandla och genomföra Sveriges allra största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Som en av landets - och därmed Nordens - största byggherrar och beställare bidrar vi till samhällsutvecklingen på ett påtagligt sätt, såväl i planeringsskedet som i byggskedet. Vi sätter stort fokus på att slutföra våra projekt i tid, till rätt kostnad och med förväntat innehåll. Några av våra största projekt just nu är införandet av tågtrafikstyrningssystemet ERTMS samt investeringsprojekten E4 Förbifart Stockholm, Ostlänken och Västlänken.

Vi söker dig som vill jobba som projektadministratör i projekt Ostlänken som är den första delen i ett framtida höghastighetsnät mellan Stockholm-Göteborg och Stockholm-Malmö. Mer info om projektet hittar du här http://www.trafikverket.se/nara-dig/projekt-i-flera-lan/Ostlanken/

Arbetsuppgifter

I rollen som projektadministratör med ansvar för reception kommer du att ha en viktig roll i att bistå projektkontoret med administrativt stöd. Du kommer att ingå i projektadministrationen, inledningsvis arbeta tillsammans med ytterligare en projektadministratör. Detta innebär stor variation, utveckling och bredd i uppgifterna.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Receptionsarbete, möteshantering
  • Kontorsservice
  • Administration och ansvar för kontorets tjänstefordon
  • Ansvar för kontorets tekniska utrustning, t ex skrivare, mötes- och arbetsplatsteknik
  • Lokaladministration, t ex beställningar
  • Enklare personaladministration, t ex beställning av arbetsredskap och utrustning
  • Viss ekonomiadministration, t ex leverantörsfakturor
Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har gymnasieutbildning inom ekonomi/administration eller annan relevant utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • har flera års arbetslivserfarenhet inom reception och med kontorsadministrativa uppgifter som beskrivs i arbetsuppgifterna ovan
  • har goda kunskaper i Officepaketet
  • vana att arbeta med många interna och externa kontaktytor
  • har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • har B-körkort
     

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av administration i en projektorganisation och från offentlig förvaltning
  • har arbetat i dokumenthanteringssystem, fakturasystem och SharePoint

Som person är du strukturerad och ansvarstagande. Du är självgående, serviceinriktad och flexibel. Arbetet kräver god samarbetsförmåga då du har många kontakter, både internt och externt, samt att du tar dig an dina arbetsuppgifter med engagemang och driv.

Övrig information

Intervjuer kommer hållas i Norrköping v 33-34 (12-23/8).

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-07-22

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej