Inaktiv platsannons

Ingenjör erfarenhetsåterföring - Forsmarks Kraftgrupp i Gävle

Om tjänsten

Vill du vara med och utveckla erfarenhetsåterföringen i en spännande verksamhet? Drivs du av ständiga förbättringar? Då har vi utmaningen för dig!
 
Gruppen arbetar med intern och extern erfarenhetsåterföring. Detta innebär mycket samarbete både inom Forsmarks kraftgrupp AB och med övriga Nordiska Kärnkraftverk genom Norderf och även med WANO. Gruppen ansvarar för att verksamhetsområde Erfarenhetsåterföring fungerar och utvecklas på Forsmarks kärnkraftverk.
 
Arbetsuppgifter
Som CAP-koordinator/Erfarenhetsingenjör* är du anställd på gruppen för intern och extern erfarenhetsåterföring, men verksam som stöd i erfarenhetsprocessen främst på avdelningarna Teknik, Gemensamma staber samt Säkerhet och kvalitet. Du har dagliga möten med övriga CAP-koordinatorer och övriga funktioner på gruppen, för att koordinera ärenden och arbeta med erfarenhetsåterföring och lärande.
 
Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara:
• Värdera och koordinera erfarenheter till dina koordinatorområden
• Analysera trender uppkomna från erfarenhetsåterföringssystemet
• Stödja och utveckla erfarenhetsarbetet inom dina koordinatorområden.
• Fortsätta bygga upp rutiner och systemstöd för verksamhetsområde erfarenhetsåterföring tillsammans med kollegorna på gruppen.
* CAP= Correctiv Action Program – ett systematiskt arbetssätt för omhändertagande av erfarenheter.
 
Kvalifikationer
Du har lägst tekniskt gymnasium och erfarenhet från arbete inom produktion/process. Har du en högskoleutbildning är det meriterande. Du har vana och intresse för analys- och utredningsarbete och du har en god förmåga att kunna kommunicera utfallet av dessa.
Som person är du självgående, kreativ och analytisk och du har en stark drivkraft att vilja utvecklas. Då du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt, är det viktigt att du är kommunikativ och tydlig i dina budskap. Du är uthållig i ditt arbete och du trivs i samverkan med andra människor. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
 
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder utvecklande utmaningar i en organisation där stora förändringar skett och du kommer att ha möjligheter att påverka vägen till företagets framgång inom erfarenhetsåterföring.

Placeringsort
Forsmark. Du har även möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle, Uppsala, Solna eller arbeta hemifrån när det fungerar med ditt dagliga arbete.
 
Det går bussar som anländer till Forsmark varje vardag 07:15 och åker därifrån 15:45. Vi erbjuder även arbetsbussar på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark. De avgår från respektive centralstation 07.00 och åker tillbaka igen från Forsmark15.00. På arbetsbussarna får du möjlighet att arbeta på restid - du jobbar helt enkelt på bussen.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast den 18 augusti 2019.
 
Urval sker efter sista ansökningsdatum.

Publicerad den

19-09-2019

Extra information

Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Gävleborgs län | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis