Inaktiv platsannons

Klientkonsult i Jönköping

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Jönköping dig som vill jobba som Klientkonsult med fokus på ConfigMgr (System Center Configuration Manager) och Intune. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.  

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea  

Din roll i laget 
I rollen som Klientkonsult kommer du framförallt att jobba med infrastruktur, deployment och client mananagement i ConfigMgr samt Intune för distribution och managering av klienter. Hos våra kunder kommer du att ha rollen som både rådgivare och genomförare. Du kommer att vara involverad i hela leveransprocessen, med fokus på utveckling och implementation men även design, support och förvaltning. Dessutom kommer du tillsammans med våra säljare att arbeta med införsäljning. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande
Du tar ansvar för ditt arbete och strukturerar dina uppgifter självständigt. Du driver dina processer vidare och eftersträvar att nå uppsatta mål. Utmaningar tilltalar dig och du ser det som en möjlighet till att utvecklas. Du är en problemlösare med en förmåga att bryta ner och analysera komplexa problem samt kunna prioritera rätt frågor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.  

För att lyckas i tjänsten som Klientkonsult behöver du: 

  • Ha kunskap och erfarenhet av att jobba med ConfigMgr och Intune. 
  • Ha erfarenhet av klient- och applikationshantering.
  • Ha kunskap och erfarenhet kring hur man driftar en Windows 10-miljö. 
  • Ha erfarenhet av Windows-as-a-Service (WaaS).   
  • Tala och skriva svenska flytande.  

Publicerad den

07-11-2019

Extra information

Status
Closed
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Jönköpings län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis