Inaktiv platsannons

Konsult inom Office 365 i Örebro

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Örebro dig som vill jobba som konsult med fokus på Office 365. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, it-arkitekt på Atea

Din roll i laget
I rollen som konsult inom Office 365 kommer du vara specialist åt våra större och mindre kunder inom både offentlig och privat sektor. Du kommer jobba tillsammans med våra övriga specialister inom Office 365 med allt från säljstöd och rådgivning kring de olika applikationerna i Office 365, till design och implementering av dessa i våra kunders verksamheter. Det kan vara mailmigreringar, implementering av samverkanslösningar med Skype for Business eller förberedande arbete i våra kunders miljöer för att kunna utföra önskade implementeringar. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. 

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som konsult inom Office 365 är: 

  • Vara specialist inom Office 365
  • Vara med i hela processen från säljstöd och rådgivning till design och implementering

Vårt erbjudande till dig 
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. 

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Du har arbetat minst tre år inom it och har erfarenhet att arbeta med migreringar till Office 365. Med din erfarenhet anses du vara en specialist inom Office 365 och du har eventuellt certifieringar inom Office 365, Exchange eller Windows Server. I ditt arbetssätt är noggrann samt mån om att uppnå en god kvalité och uppsatta mål. Du eftersträvar att alltid utvecklas och söker aktivt utmaningar. Du sätter höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som konsult inom Office 365 bör du ha följande kompetens:

  • Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet inom it.
  • Erfarenhet av migreringar till Office 365.
  • Goda kunskaper om it i allmänhet och Office 365 i synnerhet. 
  • Förmåga att felsöka och optimera befintliga system/miljöer.
  • Kunskap inom Skype, Exchange, Powershell, AD/EM+S och identitetshantering är meriterande.

Publicerad den

13-11-2019

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Örebro län | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis