Inaktiv platsannons

Mediesäljare till TV4 i Sundsvall

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Affärs- och relationsorienterad Mediesäljare till expansiva TV4 i Sundsvall

Är du en affärs-, relations och resultatorienterad person som dessutom tittar på TV? Vill du tillhöra ett expansivt team och en marknadsledande arbetsgivare där du dagligdags kommer arbeta med Sveriges mest kända varumärken? Perfekt, då har du hittat rätt!

TV4 fortsätter sin expansionsresa i Sundsvall och satsar stenhårt på den lokala förankringen i Sundsvall. Vill du briljera och göra karriär hos TV4 ska du skicka in din ansökan redan i dag. Välkommen!

TV4 är marknadsledande vad gäller att erbjuda kunder annonsering i rörlig media, som i exempelvis program som ”Så mycket bättre”, ”Let’s Dance” och andra succéprogram!

Mer om tjänsten

TV4 i Sundsvall har ett centralt och nyrenoverat kontor med härlig atmosfär där leverans och resultat står i fokus. Här arbetar engagerade och drivna medarbetare som söker Dig som vill vara med på deras långsiktiga expansionsresa i Sundsvall. Du kommer tillhöra ett team där samarbete är en stor del av vardagen, här peppar Ni varandra och stöttar varandra till daglig leverans. Dessutom kommer du tillsammans med dina kollegor stöttas och få coachning av TV4:s försäljningschef

Som anställd hos TV4 kommer självklart erbjudas en introduktionsutbildning och få alla verktyg som krävs för att du ska kunna briljera redan från dag 1 i ditt nya arbete! Visar du framfötterna, ett engagemang och driv har du stor utvecklingspotential hos TV4 – du sätter själv gränserna för din egen utveckling och hur långt du ska gå.

Arbetsuppgifter

I rollen som Mediesäljare bygger du relationer med kunder inom hela Sverige genom digital försäljning. Du kommer arbeta från kontoret i Sundsvall där dina främsta arbetsverktyg är din telefon, din dator och framförallt din energiska och trygga personlighet.

Du kommer dagligen skapa, bearbeta och utveckla kundkontakter till att dokumentera, följa upp och skriva offerter. Ditt arbete utför du självständigt även om du kommer att tillhöra ett engagerat team, där samtliga rapporterar direkt till försäljningschefen för TV4.

Utöver det kommer du också göra behovsanalyser, presentera skräddarsydda lösningar och arbeta i hela spannet för kommersiella platser inom TV4:s produktportfölj. Du har egen budget och arbetar dagligen mot uppsatta mål, såväl delmål som långsiktiga mål, i dialog med din försäljningschef.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Digital försäljning
  • Kundbearbetning
  • Kundutveckling
  • Prospektering, offerthantering
  • Budget- och relationsansvar för dina kundkontakter

Vi söker dig som:

Har relevant bakgrund för tjänsten och dokumenterad erfarenhet av försäljning. Vi lägger ingen värdering i VAD du har sålt – det viktigaste för oss är att du brinner för service och försäljning!

Har erfarenhet av att presentera slutprodukt till kund och är som person verbal och kommunikativ. Utöver det har du god datorvana, telefonvana och talar och skriver i såväl svenska som engelska flytande då arbetsuppgifterna kräver det.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med TV4 har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Du är av naturen en nyfiken, driven och modig person. Du är en social kameleont som verkar bra med alla typer av personligheter och situationer. Du brinner för affären, relationen och resultatet i allt du gör, oavsett karaktär och omfattning, du ruggar aldrig på detta. Vidare tycker du om att ta dig an nya utmaningar och kliva utanför din comfortzone.

Samtidigt tror vi att du är trygg i dig själv, ödmjuk och noggrann. Du skulle aldrig äventyra dina relationer utan sätter alltid kunden i centrum med en korrekthet både i dialog och i skrift. Du är en person av ditt ord och håller alltid löften.

Och såklart trivs du bäst med teamwork och tillsammans med dina kollegor! För vad vore din arbetsdag utan dina medmänniskor på arbetsplatsen? Vidare driver du dina processer, tar initiativ och strukturerar upp din vardag mot uppsatta mål.

Du är en stjärna, helt enkelt.

Praktiskt

Tjänsten är heltid, med placering i Sundsvall, på Unionens avtalsområde. Tillträde enligt överenskommelse. För frågor om tjänsten kontakta Gustav Sandquist, TF försäljningschef Challanger, gustav.sandquist@tv4.se. För fackliga frågor kontakta unionen@tv4.se

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundsvall
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej