Inaktiv platsannons

Förrådsförvaltare Borås, Hol, Kinna, Kungsfors, Kungsbacka, Tranemo

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Förrådsförvaltare Borås, Hol, Kinna, Kungsfors, Kungsbacka, Tranemo

Till vårt växande affärsområde Vattenfall söker vi nu en Förrådsförvaltare. Är du driven och ordningsam med känsla för att utveckla förrådslogistik så har vi jobbet för dig!

Rollen som Förrådsförvaltare

I rollen som Förrådsförvaltare ansvarar du för förrådet samt tillhörande administrativt arbete för förrådsverksamheten. Vi söker dig som har erfarenhet från industri/lager och förståelse för sambandet mellan driftens behov och förrådets logistik. Genom ditt genuina intresse bidrar du till att underlätta vår kunds drift genom att välorganiserade förråd samt effektivisera fastighetsflöden och materialförbrukningen. För att passa i detta uppdrag krävs det att du i grunden är en serviceinriktad person, som förstår vikten av hur din roll stöttar kundens verksamhet och deras tekniker. Genom att agera proaktivt förstår du och kan rentav förutse kundens behov. Du sätter arbetsmiljön för förrådet i första rum och är en nyckelperson i att se till att, såväl du själv samt alla som vistas i förrådets utrymmen, har förutsättningarna att jobba säkert och följa de förordningar som är uppsatta.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Inventera och beställa in material
  • Arbeta förebyggande med tillsyn, inventering, optimering och förbättringar av lagrets artiklar och flöden
  • Ta emot leveranser
  • Paketera material inför projektarbeten
  • Daglig kommunikation med kund, verksamhet, medarbetare och leverantörer
  • Upprätthållande av arbetsmiljö och säkerhetskrav
  • Enklare vaktmästeriaktiviteter

Kompetensprofil

För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års yrkeserfarenhet av lager, industri eller godshantering.

  • BE-körkort
  • Truckkort
  • God datorvana och bekväm att jobba i system och ha datorn som verktyg för inventering
  • Händig med lättare verktyg – hantverkar- eller vaktmästerbakgrund är meriterande
  • Teknisk bakgrund eller erfarenhet av el-tekniskt material är meriterande

 Personliga egenskaper

Du är en driven person som tycker om att ha ordning och reda – när det blir stökigt så ser du det som en utmaning att få strukturera upp och skapa lösningar för att förebygga att det inte sker igen. Du är bekväm att interagera med alla olika typer av personer som av olika anledningar behöver din support i förrådet, med beställningar eller med in- och utgående gods. Du är händig till naturen och är inte rädd för att praktiskt hugga i där det behövs och söker lösningar i de problem som uppkommer – allt ifrån att hitta nya effektiva sätt att hantera flöde av material, till att supportera kontoret med att byta lampor, fixa stopp i vasken eller några tag med skruvdragaren.

Tjänsten innefattar arbete i flertalet förråd som primärt är förlagt till Borås men som på veckobasis även täcker in arbete i förråden i Kinna, Tranemo, Hol, Kungsfors och Kungsbacka. Beredskap och utkörning kan ingå i tjänsten. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse, senast 15 augusti.

Ansökan Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Jan Björnerhag på 073-436 31 44 eller jan.bjornerhag@se.issworld.com. Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej