Inaktiv platsannons

Anbudsadministratör till Martin & Servera Restauranghandel, Årsta Stockholm

Om tjänsten

 

Martin & Servera restauranghandel är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Oavsett om vår kund driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och tjänster som efterfrågas. Vi finns lokalt över hela Sverige, styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och natur.

 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en anbudsadministratör till vår avdelning Anbud i Årsta. Avdelningen ansvarar för försäljningen till våra rikstäckande kedjekunder. Det dagliga arbetet omfattar omväxlande administrativa uppgifter i nära samarbete med två andra administratörskollegor. På avdelningen finns även ytterligare 11 kollegor i två andra roller. Arbetet är varierande och som anbudsadministratör kommunicerar du med samtliga av våra kedjekunder samt leverantörer, samt samarbetar med andra avdelningar i företaget. Arbetet består till exempel av pris- och sortimentsändringar som meddelas till våra kunder, utskick av olika prislistor, underhåll av register och mycket annat.

 

Tillsammans med våra kunder vill vi utvecklas både långsiktigt och affärsmässigt.

 

Vad vi söker hos dig

Våra medarbetare finns över hela landet och representerar vårt företag i tusentals kundkontakter varje dag. De avgör vår framgång. Vår övertygelse är att goda relationer mellan människor skapar de bästa affärerna. Vi söker dig som präglas av stor noggrannhet och ordning och reda. Arbetet kräver ett starkt sinne för struktur och intresse för affärsprocesser. Vi arbetar metodiskt och målinriktat, med en förmåga att prioritera och samarbeta med kollegor runt omkring i organisationen. Därför är det viktigt att trivas med att arbeta tillsammans med andra och att bidra med positiv energi. Då företaget befinner sig på en digitaliserad resa är det också viktigt att ha en stark framåtanda.

 Krav

  • Minimum ett års administrativ erfarenhet
  • Stark inom Officepaketet, speciellt i Excel
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem

 

För att lyckas i rollen behöver du kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vara en positiv kraft. Vi är fullt övertygade om att det är så vi utvecklar vår affär.

 

För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer.

 

Din arbetsplats

Vid Årstafältet finns vårt huvudkontor och säljkontor för Stockholmsregionen. Här har vi samlat centrala funktioner, företagsledning, samt vår utbildningsverksamhet GastroMerit. Totalt arbetar närmare 300 personer i huset. Vi erbjuder bra förmåner för våra anställda – bland annat ett generöst friskvårdserbjudande, lunchsubvention och pensionsplanering via Lifeplan. Här finns gym och Sveriges kanske bästa personalrestaurang.

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)