Inaktiv platsannons

Chef Produktionsstöd i Karlstad

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Chef Produktionsstöd

Sökes till Karlstad

Vi söker en chef Produktionsstöd till Region Mellersta med placering i Karlstad. Regionen har verksamhet i Värmland, Dalarna, Södermanland, Västmanland och Örebro län.

Arbetsuppgifter

I din roll som chef Produktionsstöd har du det övergripande regionala ansvaret för företagets verksamhetsledningssystem. Du ingår i den regionala ledningsgruppen och din närmaste chef är regionchefen.

Arbetsuppgifter är såväl strategiska som operativa med varierande krav på uppföljning och dokumentation. Där ingår att tillsammans med din produktionsstödsgrupp utbilda regionens medarbetare i affärsområdets beskrivna arbetssätt och verktyg.

I rollen ingår även att stötta arbetschefsgrupperna avseende bl.a. projektledning, projektstyrning, kvalitet, miljö- och arbetsmiljöfrågor samt stödja arbetschefsgruppernas uppföljning av verksamheten så att arbetet bedrivs enligt verksamhetsledningssystemet.

Du är även personal- och samordningsansvarig för regionens produktionsstödsgrupp. I gruppen finns specialistresurser avseende kvalitet, miljö, arbetsmiljö, projektering, produktion, installationsledning och BIM samordning.

I tjänsten ingår även att du är regionenens representant inom produktionsstöd i Affärsområde Bygg

Tjänsten innebär resor över hela regionen. Tillträde enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Du som söker har en ingenjörsutbildning på högskolenivå med inriktning bygg alternativt motsvarande kunskaper som tillgodogjorts genom arbetslivserfarenhet och kompetensutveckling samt god erfarenhet av byggbranschen. Vi tror att det är viktigt att du är van att arbeta med systematiskt förbättringsarbete. Självklart har du goda IT-kunskaper samt vana av att arbeta i verksamhetsledningssystem. Du har förmåga till helhetssyn, ett gott ordningssinne och har lätt för administrativt arbete.

Vem är du

Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa engagemang. Då rollen innebär många kontaktytor inom regionen och affärsområdet krävs både god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror du är nytänkande och lyhörd samt är bra på att planera, prioritera och uppgiftsfördela.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-08-31

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Karlstad | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)