Inaktiv platsannons

Project Manager Site Inspection i Finspang

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Project Manager Site inspection

Följ med på vår resa in i framtiden #Siemens

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Som projektledare på kontoret SBA ”Site Inspections” är du huvudansvarig för de projekt du ska driva, vilket även i de flesta projekt inkluderar redovisning inför styrgruppen. Du skapar och bibehåller goda relationer med våra lokala representanter ute i världen – det är tillsammans med dem som vi lyckas med våra åtaganden.

Vi söker dig som är eller vill bli en erfaren projektledare och som vill arbeta i en utvecklande projekt- och processorganisation där du har stort eget ansvar och direkt påverkan och insyn i hela kedjan från försäljning av projekten dess genomförande och överlämning till kund.

Utmaningen:

  • Ansvarig för att, i de specifika projekt du tilldelas, identifiera kunden, informera dig om beslutsvägar, nyckelpersoner, kultur och bransch.

  • Strukturera och planera aktiviteter för projektet i tid och säkerställer att de följer de överenskommelser som vi har med kunden.

  • Arbeta aktiv med kundvård och kundnöjdhet i de projekt du tilldelas.

  • Leda projekt, i första hand tillsammans med applikatör och leveranskoordinator från andra avdelningar samt vår fältservicepersonal.

Tjänsten kräver en del resande

Vem är du?

  • Du har produktkännedom och branschkunskap, gärna med erfarenhet från projektledning, men även konstruktion, driftsättning, montage etc. kan vara en bra bakgrund.

  • Du förstår och kan risk- och möjlighetshantering och genom rätt agerande skapa en win-win situation för både Siemens och kunden.

  • Som person är du strukturerad och målinriktad, flexibel och har initiativförmåga.

  • Du arbetar aktivt med planering med ett strategiskt tänk som ger en bas för ett gott samarbete både internt och externt.

  • Du har PC vana, kunskap om SAP, skriver och talar engelska och har en lämplig teknisk och eller ekonomisk utbildning.

Ansökan

I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval så tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb ref.nr 117542 och senast den 16 augusti.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Finspang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej