Inaktiv platsannons

IT Specialist med fokus på Office 365 och Azure i Göteborg

Om tjänsten

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.
Har du passion för Office 365 och Azure?

Just nu söker vi dig som vill vara med på vår digitala resa.


UTMANINGEN


Som IT-specialist får du en omväxlande roll mitt i hjärtat av vår verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att förvalta och utveckla Office 365 miljön samt stödja våra Business partners.  I din roll agerar du både utförare och rådgivare och du kommer att arbeta inom alla våra områden. Bland våra tjänster finns applikationsdrift, server- och nätdrift, klientdrift, lagring, backup, integrationer och databashantering.

Du kommer att ha huvudansvar för omvärldsbevakning inom området. Du ska också säkerställa utveckling samt ansvara för att sprida kunskap och information vidare inom verksamheten.

Du kommer ingå i ett team med sju kolleger och ha ett nära samarbete med kollegerna inom Digital Services och inom våra andra spännande områden inom huset. Du rapporterar till Anders Broman som är Business Technology Manager.  

DINA FRAMGÅNGSFAKTORER

Vi tror du, som vi, trivs i en miljö där oförglömliga möten och nöjda besökare är i fokus. Vi tror också att du är en driven, prestigelös och nyfiken person som har förmågan att arbeta med såväl strategiska som operativa frågor. Du är en god kommunikatör och kan anpassa ditt budskap efter mottagaren. I utmanande situationer har du mod att söka och pröva nya lösningar och metoder. Du har en ödmjuk attityd och lösningsorienterat tankesätt och en vilja att dela dina kunskaper.

För att lyckas har du relevant högskoleutbildning eller relevant motsvarande eftergymnasial utbildning inom IT.

Vi ser också att du har flerårig erfarenhet inom Office 365 och Azure och har haft framträdande roller i tidigare implementationsprojekt som t.ex. arkitekt eller teknisk projektledare.

  • Mycket goda kunskaper inom Office 365 och Azure
  • Goda kunskaper LAN samt trådlösa nätverk
  • Goda kunskaper inom Windows Server, Active Directory, Windows SQL Server
  • Goda kunskaper inom projektledning
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska språket, både i tal och skrift

Har du certifieringar ifrån Microsoft eller andra relevanta certifieringar är det ett stort plus.

ANSÖKAN OCH KONTAKT

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Broman på Business Technology, anders.broman@svenskamassan.se

Vi tillämpar löpande urval.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Restaurang | Heltidsjobb (förstajobb)