Inaktiv platsannons

Samordnare för garantiärenden och överlämning i Luleå

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Samordnare för garantiärenden och överlämning. Vi vill ha din ansökan senast den 19 augusti.

Vill du arbeta med samordning av garantiärenden och koordinering av överlämnande av anläggning i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling. Genom en blandning av traditionella, nya och innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Nu behöver vi stärka upp med nya medarbetare och kompetenser eftersom vi står inför många nya utmaningar. Vi vill få ännu bättre koll på vår anläggning, vi vill utveckla vår underhållsplanering och vi kommer att få fler komplexa och intressanta anläggningar att underhålla

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Underhållsplanerare med fokus på samordning av garantiärenden och koordinering av överlämnande av anläggning till Underhållsdistrikt Nord.

Garantisamordnaren är den som samordnar garantihanteringen inom distriktet för att tillse att kontraktskrav uppfylls. Du planerar kommande garantibesiktningar och bistår projektledare och ombud i att driva garantiärenden. Du projektleder en extern besiktningsorganisation. Du bidrar även till att erforderlig dokumentation finns för att garantihantering ska kunna utföras.

I rollen som samordnande överlämnandekoordinator planerar du överlämnande av anläggning och förvaltningsdata från distriktets underhållsprojekt till den interna anläggningsägaren. Rollen på distriktet är under uppbyggnad och du har stora möjligheter att påverka hur överlämnandet kommer att bedrivas.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har högskoleexamen (minst 180 hp) inom teknik, ekonomi, samhällsbyggnad eller annan utbildning, kurser och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig
  • har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av entreprenadjuridik
  • har erfarenhet av garantiärenden
  • har erfarenhet av överlämnande/mottagande av anläggning

Som person

  • är du självgående och kan självständigt driva dina processer
  • är du strukturerad och noggrann
  • har du en mycket god kommunikativ förmåga då du kommer ha mycket kontakter inom och utanför Underhållsdistriktet
     
Övrig information

Intervjuer kommer att preliminärt hållas i Luleå under vecka 36-37.

Urvalstester kommer vara en del i denna rekryteringsprocess.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2019-08-19

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej