Inaktiv platsannons

Senior Supporttekniker - Ansök enkelt utan CV i Stockholm

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som it-konsult med fokus på Infrastruktur. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  
 
”Jag trivs på Atea för att jag får arbeta med intressanta uppdrag samt driva utmanande projekt tillsammans med mina kompetenta och erfarna kollegor. Att vi ständigt utvecklas tillsammans och får nya kompetenser. Vårt team består av konsulter med lång erfarenhet och bred kompetens med spets.” Johan Sundholm, Seniorkonsult IT Management Atea  
 
Din roll i laget  
I rollen som system/supporttekniker på Atea kommer du att bli en del av ett team med ett 20-tal konsulter där du ansvarar för att hjälpa våra kunder i deras it-miljö med blandade arbetsuppgifter så som t.ex. installation, support, drift, uppdateringar och felsökning. Detta innebär att du arbetar på plats hos kunden under både kortare och längre konsultuppdrag.  
 
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder. En utmaning i denna roll blir att förstå uppdragsgivarnas behov och att leverera efterfrågade lösningar på önskemål och problem.  
 
Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som system/supporttekniker är:  
• Drift och support till användare  
• Felsökning och migrering  
• Installationer/uppdateringar  
• Att aktivt identifiera och föreslå förbättringar  
 
Vårt erbjudande till dig  
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  
 
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  
 
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  
Du brinner för teknik, är lösningsorienterad och drivs av att kunna hjälpa andra. Du arbetar lika bra självständigt som tillsammans med andra i en arbetsgrupp.  
Du ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
För att lyckas i tjänsten som system/supporttekniker bör du ha följande kompetens:  
 
• Ca 3 års erfarenhet i rollen som konsult  
• Ca 5 års erfarenhet som supporttekniker/systemtekniker där du arbetat med både support och teknik så som till exempel, Microsoft Office, Microsoft Server OS (inkl. AD), Exchange/Outlook      
 
Du har även goda kunskaper exempelvis inom arbetsplats, klient, server, nätverk, brandväggar, skrivare backupper och lagring
Det är meriterande om du har erfarenhet av ITIL samt Azure server, Azure AD, WMvare och Citrix.  
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)